2777
2789
عنوان

ازدواج توی ۱۷ سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 131 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم شوهرم خیلی خانواده محترم و دستشون ماشالا ب دهنشون میرسه و دوستای خانوادگی مون بودن الان پدر اون شریک پدرمه و ۲۳ سالگی یعنی پارسال ازدواج کردم الان ۲۴ سالمه و ۱سالونیمم باهم رابطه داشتیم و عاشقانه ازدواج کردیم اینو گفتم که بگم با اینکه هیچ مشکلی ن مالی خداروشکر ن عاطفی و.. نداریم ولی همش میگم کاش ۱سال یا ۲سال دیرتر ازدواج کرده بودم 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

دلیلی داری براش یا یه تجربه ا تلخ؟

گوش نده به این حرفا اگه خوبه دوسش داری یه لحضه تردید نکن...بعدش پشیمونی فایده نداره..اگه میخوای برات مثال بزنم یکیو

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من ۱۸ سالمه و خودم شخصا مخالف ازدواجم بابا بیخیال هنوز اوایل جوونیته برو عشقو حال کن،با رفیقات،با خ ...

حرفتو کامل درک میکنم 

ولی برای منم دعا کنید اسیر زندگی شدم که دست خودم نبود

توی تاپیک های حس ششمی تکم کنید .... 
من ۱۸ سالمه و خودم شخصا مخالف ازدواجم بابا بیخیال هنوز اوایل جوونیته برو عشقو حال کن،با رفیقات،با خ ...

دقیقا ازدواج تو سن کم مثل ترک یه مهمونی توپ توی ساعت ۸شبه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

چرا زیر هر تاپیک ازدواج یکی هس که اصرار داره باب اسفنجی میبینه حتی با ۳۰ سال سن و بچس..تو اینستا و ا ...

🙄من ک ندیدم کسی اینطور بگه خودمو گفتم منظورمم این بود ک من با اینکه همسن ایشون هستم ولی میدونم خیلی بچه هستم 

اینم میگذره سخت نگیر:)
چرا زیر هر تاپیک ازدواج یکی هس که اصرار داره باب اسفنجی میبینه حتی با ۳۰ سال سن و بچس..تو اینستا و ا ...

دقیقا خخخ من یکساله عقدم ولی کارتون هم میبینم و مطمئنم اگه بچه دار هم بشم باهاشون بازی میکنم کارتون نگاه میکنم چون حس بچگی رو هنوز دارم و دوس ندارم بزرگ شم و این چیزا محدودیت سن نداره

شوهر دقیقا دیو  البته شاید برای شما نباشه اما برای من بوده

همه که اینجوری نیستن خب..شوهر منم فرشته نیس بدی هایی داره..

همه ادما بدی و خوبی دارن الان ازدواج نکنه ممکنه همچین فرصتی پیش نیاد براش

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

اگه نسل قبل تر از شما بود واقعا زود بود.. ولی بچه های این دهه خیلی پخته آن.. بنظر من نسل شما خیلی جل ...

کجا پختن هندونه الکی ندید زیربغلشون اونا فقط گولای قدیمی رو نمیخورن هر دوره ای آدما رو با یه چیزی گول میزنن که واسه دوره بعد قابل پذیرش نیست ماهم مثل دهه پنجاه و چهل نبودیم اون چیزایی که اونا باور میکردن باور نمی‌کردیم این نشون دهنده پختگی نیست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند