2777
2789
عنوان

کی پایه رژیمه؟بدو بیا🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 58 پست
منم هستم وزنم ۸۴ سن ۳۱ قد۱۶۰

خوش گلدین، عشقم از فردا شروع کن ب خوردن غذاهای کم کالری، درهفته هم فقط یه بار میتونی برنج ونون بخوری اونم کممممم،بیشترسبزیجات بخور

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش گلدین، عشقم از فردا شروع کن ب خوردن غذاهای کم کالری، درهفته هم فقط یه بار میتونی برنج ونون بخوری ...

ممنون عزیزم من توی مجردیم همین رژیمو که می گی گرفتم ۳۵ کیلو کم کردم واقعا یه پا پیکرتراشی بود 

استارتر میشه بگی سبزیجات چیا بخوریم که سیر کنه؟

کاهو،کلم، کلا سالاد درس کن بخور همیشه سالاد امادع داشته باش،ک گشنت شد بخوری، مخصوصا سالادسزار

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

من هستم😎😂

ولی من چون ویتامینام اومده پایین نمیتونم زیاد سخت رژیم بگیرم

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
نه نه اتفاقا هم پوستت خوب میشه هم قوی تر میشه بدنت فقط باید درست خرج خوراک بدی 

اره دقیقا😂همینه

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵