2777
2789
عنوان

کی پایه رژیمه؟بدو بیا🤤

382 بازدید | 58 پست

میخام از فردا یه رژیم سخت بگیرم،بدن من فقط رژیم سخت جواب میده، هرچی غذامو کمترکردم فایده نداشت،

میخام تو یک ماه حداقل هفت کیلو کم کنم، کی پایه رژیمه ؟ فقط چیزای کم کالری، بابرنامه مانکن،من میخام اندامم اوکی بشه،هرکی میخاد بسم الله،

منم دوسدارم غذاهای خووووشمزه بخورم

وکم اراده میشم

اما خب لباسایی ک دارن تنگمون میشه چی ؟

اضافع وزن چی؟

اینکع سنی نداشته باشی ولی بخاطر چاقی همه فک کنن سنت بالاس🥺

من بعد زایمانم چاق شدم😓

۲۲سالمه

قد۱۷۰

وزنمم فک کنم الان۸۷ شده دیگه🥲😂

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
یعنی چه رژیمی؟ بگو ببینم می تونم یا نه

سیب زمینی اب پز،تخم مرغ اب پیز، سبزیجات،عدسی، یا مثلا نیمرو درس کنی باروغن سالم، خوراک لوبیا، فقط اینایی ک میگم بدون نون و برنج، درهفته فقط یک بار برنج باید بخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی اب پز،تخم مرغ اب پیز، سبزیجات،عدسی، یا مثلا نیمرو درس کنی باروغن سالم، خوراک لوبیا، فقط ای ...

آره هستم

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
رژیم سخت چند برابر بعدش ب. میگرده  ولی من هستم

والا من قبلا رژیم سخت گرفتم اصلا برنگشت، ولی باید هی رعایت کنی،هرکی رعایت نکنه حتی اگ اصولی هم رژیم بگیره باز برمیگرده، من حتی تو بارداریمم چاق نشدم اما تو بعد زایمان فقط میخوردم،ومیخورم😂

هستی؟ اگ هستی دیگه باید باشیاااااا کلک نزنی بری غذا بخوری کلک😁

والا من قبلا رژیم سخت گرفتم اصلا برنگشت، ولی باید هی رعایت کنی،هرکی رعایت نکنه حتی اگ اصولی هم رژیم ...

من روزی 3 ساعت ورزش دارم

الان استپ شدم دوس دارم تا 15 اردیبهشت 3 کیلو کم کنم مربی وزن میکنه آبروم نره

من روزی 3 ساعت ورزش دارم الان استپ شدم دوس دارم تا 15 اردیبهشت 3 کیلو کم کنم مربی وزن میکنه آبروم ن ...

چند کیلویی؟ رژیمی فست بگیر،تو نت بزن، از استپ درت میاره

من ک اوکیم از اندامم راضی ام تو پرم ولی اصلا چربی ندارم  همه از بدنم تعریف میکنن

منم همه میگن خیلی خوبی چرا رژیم و..... اما خودم خوشم نمیاد لاغری بهتر دوسدارم،وای چ حس خوبی داره لاغری ارزو شده برام

69 بودم حامله شدم 73 شدم الانم گیرم رو 73 رعایت نکنم میره بالا اما نمیتونم مداوم رعایت کنم که بیاد پ ...

ررژیمی بگیر از استپ در بیای