2777
2789

سلام 

دوستان کسی بوده تومور عمل کنه ولی بعدش آزمایش و دکتر نره و هیچ دارویی مصرف نکنه؟

تو رفتار و اخلاقش تاثیر داشته مثلا حوصلش کم شه سردرد بگیره و ..

علائم برگشت تومور چیه اصلا برمیگرده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد خیم بوده چی بود خب ؟

عمل کرده الان دوساله بعدش نرف آزمایش پاتولوژی بگیره میگه هیچیم نیس به شدت اعصابش خورده حوصله هیچی نداره همش سرش درد میکنه نمیاد دکتر خیلی نگرانم

دوستم متاسفانه

نه اونکه دیگه مثل قبل نشد بهش گفتن بعد عمل ممکن یا لمس بشی یا فراموشی بگیری وقتی عمل کرد دوران نقاهت بدی داشت یه مدت دستش لمس شد تا جایی که باهم رفتیم سفر من روسریشو درست میکردم یا وقتی میرفت سرویس شلوارشو براش درست میکردم

بعد مدتها که دستش بهتر شد دچار فراموشی شد خیلی وقته خبری ندارم ازش اما از دوستام شنیدم که متاسفانه اوضاع خوبی نداره مثلا توهم میزنه تو خیابون دارن دنبالش میکنن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

واسه اون بد خیم بود عمل کرد رادیو تراپی میرف کم حوصله شده بود ولی خب احتمالا بخاطر بیماریش بود که نگران بود چون به جزسرش توریه و جاهای دیگه هم بود که پیشرفتم کرده بودن