2777
2789

لطفا هرکاری برای پوستتون میکنین رو بگین مثلا فیس براش خوبه ؟لیف چی ؟آبرسان چی خوبه ؟کرم دور چشم چی ؟ آرایش قبل خواب چجوری میشورین بعد چی کار میکنین قبلش چی ؟

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  

چقدر سوال خواهر 

نکنه چروک شده پوستتون

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط شبا پوستمو با ژل میشورم بعدش تونر میزنم بعدش ویتامین سی وتمام صبح هم صورتمو میشورم

خب لیفم میزنی یا نه ؟چه مارک تونری؟

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  

ارایش و قبل خواب با میسلار واتر پاک میکنم

بعد با فوم شستشوی مای و فیس براش قشنگ میشورم خشک که کردم با تونر تمیز میکنم بعدش هم ژل الوورا میزنم وبرق لب و ریمل روغن نارگیل😁✌

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
چقدر سوال خواهر  نکنه چروک شده پوستتون

آره یکم دور چشمم داره چروک ریز میاره چون بیرون میرم زیاد ضدآفتاب میزنم شب با لیف وژل شستشو میشورم بعدم آبرسان میزنم تازه شنیدم لیف خوب نی دستمال مرطوب وفیس براش خوبه نمیدونم چه کنم

ارایش و قبل خواب با میسلار واتر پاک میکنم بعد با فوم شستشوی مای و فیس براش قشنگ میشورم خشک که کردم ...

پوستتون چیه ؟میسلار چیه چیکارمیکنه

آره یکم دور چشمم داره چروک ریز میاره چون بیرون میرم زیاد ضدآفتاب میزنم شب با لیف وژل شستشو میشورم بع ...

دستمال مرطوب مال مواقع ک تو سفری یاجایی ک میسلارواتر نداری 

فیش براشم هفته ای یکیار چون منافذ پوستو باز میکنه

همون با میسلار ارایشتو پاک کن و بادستت بشور

دستمال مرطوب مال مواقع ک تو سفری یاجایی ک میسلارواتر نداری  فیش براشم هفته ای یکیار چون منافذ ...

میسلارواتر کاراییش چیه ضد آفتابتون چه ماکیه؟

پوستتون چیه ؟میسلار چیه چیکارمیکنه

چرب 

میسلار واتر پاک کننده ی ارایشه 

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩