2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تی نیت پسره؟چندم سیکلت اقدام داشتی و چند بار؟ روز چندم تخمک آزاد شد؟

بله؛ من ده روز بعد اولین روز آخرین پریود اقدام داشتم و روز تخمک گذاری پانزدههم ماه بود که من نتونستم اقدام کنم. فقط یکبار دریک ماه اقدام کردم. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
یعنی بعد از پریودیت و قبل تخمک گذاری ؟

بله. روز تخمک گذاری نتونستم اقدام کنم. پنج شهریور اولین روز از آخرین پریودم بود که من فقط ۱۵ م  اقدام کردم. و بیستم روز تخمک گذاری م بود.

بله. روز تخمک گذاری نتونستم اقدام کنم. پنج شهریور اولین روز از آخرین پریودم بود که من فقط ۱۵ م   ...

منم روز تخمک گذاریم و دو روز بعدش اقدام کردم نمی‌دونم دیگه گرفته ،نگرفته ،ادامه بدم یا اگه نتیجه نداد ماه بعد اقدام کنم دوباره 

منم روز تخمک گذاریم و دو روز بعدش اقدام کردم نمی‌دونم دیگه گرفته ،نگرفته ،ادامه بدم یا اگه نتیجه ندا ...

انشالله که گرفته؛ اگرم نه ماه بعد ادامه بده. معمولا میگن قبل تخمک گذاری اقدام کنید.

[QUOTE=287286717]بله؛ من ده روز بعد اولین روز آخرین پریود اقدام داشتم و روز تخمک گذاری پانزدههم ماه بود که من نتونستم ...[/QUOT

پس همیشه درست نیست که میگن حتما باید بعد تخمک گذاری برا پسر اقدام کرد

ایشالا تو دلیتو بسلامت بغل کنی

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
[QUOTE=287286717]بله؛ من ده روز بعد اولین روز آخرین پریود اقدام داشتم و روز تخمک گذاری پانزدههم ماه ...

نه چون من سر دخترم روز تخمک گذاری و یک شب بعد اون اقدام کردم😁. قربانت ممنون❤️