2777
2789
عنوان

از چ تاپیک هایی متنفرم؟؟!

93 بازدید | 11 پست

تاپیک های رفتار مهمون 

یا مثلا همین قندون تاپیک بغلی که میندازه تو سطل آشغال به نظرم  این آدمها مریضن همه ما آدمیم چرا فکر می‌کنید شما تمیزی مهمون داریتون عالیه بقیه عنن

خود بزرگ بینی یک بیماری خطرناکه

بلاخره ی جا امضام به درد خورد  اگه از نظرم خوشت اومد حتما لایک کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐 وسواس ی نوع بیماریس نمیدونم چرا بعضیا افتخار میکنن

از وسواس گذشته بخدا دلم میخواد همین آدما رو از نزدیک ببینم حس میکنم چیزی نیستن جز ادعا

بی محتوا سوالای چرتـ ادمای چلمن که میگن ۱۱سال ازدواج کردم تابحال نیمرو نپختم ادمای ناله

خخخخ آدمای ناله رو خوب اومدی

من از تاپیکای بدویین بیاین عکس منو شوهرم،عکس منو دخترخالم،عکس منو جاریم،عکس منو دردو.....بعدم با یه حالتی میگن پست دوم میزارم و چند صفحع میره جلو و هزار نفر میگن بز بز.خدارو شکر خیلی وقته حتی بازنمیکنم این تاپیکارو

🍁
من از تاپیکای بدویین بیاین عکس منو شوهرم،عکس منو دخترخالم،عکس منو جاریم،عکس منو دردو.....بعدم با یه ...

خخخخ عکس رو من دوس دارم نمیدونم چرا