2777
2789
عنوان

بیاید بعد از مدت ها اومدم

225 بازدید | 15 پست

دوستان من یه سوال دارم اگر جوابش رو میدونید ازم دریغ نکنید مخصوصا اگر وکیلی چیزی هستید 

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

جونم براتون بگه من دارم به خانومی حقوق میدم بابت کار خدماتی که برا من انجام میدن،شماره کارت خودشو نمیده مال همسرش رو میده

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با اینشم مشکل ندارم،اون روز از دهنش پرید گفت حساب من یه جوری شده نمیتونم کارت داشته باشم،حالا ترس افتاده به جونم میگم نکنه خلافکار اینا باشه😢

چون به خونه ام رفت و آمد داره خواستم بدونم دلایل اینکه کسی نمیتونه کارت بانکی داشته باشه شامل چه جرايمی میشه؟

اشتباه میکنی اگه قبول کنی شاید در آینده برات مشکلی پیش بیاد شما هم با کارت همسرت براش کارت به کارت ک ...

هر ماه ازش رسید میگیرم معمولا هم همسرم حقوقش رو میده اتفاقا،من میترسم خلافکار باشه

شاید بدهکار بانک هس و حسابش توقیفه

پس یکی از دلایلش اینه ممنون عزیزم نمیدونی دیگه تو چه شرایطی طرف نمیتونه هیچ کارت بانکی داشته باشه؟

پس یکی از دلایلش اینه ممنون عزیزم نمیدونی دیگه تو چه شرایطی طرف نمیتونه هیچ کارت بانکی داشته باشه؟

یعنی واقعا هیچی کارت نداره؟ عامو این خطریه شناسنامه یا کارت ملی شو دیدی؟ شاید فراری چیزی باشه شاید مجرم باشه من که ترسیدم 

یعنی واقعا هیچی کارت نداره؟ عامو این خطریه شناسنامه یا کارت ملی شو دیدی؟ شاید فراری چیزی باشه شاید م ...

دروغ چرا بگم،نه ندیدم،معاون پرورشی مدرسه دخترم معرفیش کرده،گفت بدبخته سه تا بچه داره شوهرش معتاد بوده ترک کرده الآنم مریضه نمیتونه کار کنه منم بهش کار دادم

به نظرم یکم بیشتر حساس باش یکی از آشناهای ما یه خانم نسبتا مسن تو خونش کار میکرده چون اون خانم اقوام که گفتم زن و شوهر هردوشون پزشک هستن و یه دسته کلید بهش داده بودن که صبح ها بیاد خونه تمیز کنه و براشون ناهار بپزه بعد پسره خدمتکاره معتاد بوده میره از رو کلیدی که مادرش میآورده خونه میره کلید میسازه و یه موقعی که میدونس صاحبخونه رفتن مسافرت پسره میره کل زندگیشونو بار میزنه میبره. بعد که پلیس تحقیق میکنه میفهمه پسر خدمتکار دزدی کرده هرچی پول و طلا و لوازم خونه بوده برده بود      

به نظرم یکم بیشتر حساس باش یکی از آشناهای ما یه خانم نسبتا مسن تو خونش کار میکرده چون اون خانم اقوام ...

یا خداااااا،حالا من کلید نمی‌دم ولی اینم شوهرش سابقا معتاد بوده،احتمالا عذرش رو بخوام چون خیلی ام پررو شده البته اونم تقصیر خودمه😓ممنون از راهنماییت واقعا بهم کمک کردی