2777
2789
عنوان

شما بگید حق با منه یا خالم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 43 پست
عزیزم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند  ما والا ماشین نداشتیم چقدر شرمنده بقیه بودیم که م ...

از صبحه ذهنم درگیره به خدا

یه گردش نمیشه با مردم دیگه رفت همش توش حرف و بحصه

چندتا کاربر دیگه ام گفتن کار اسی درست نبوده اونا رو هم ریپلای کن بهشون بگو ضد زن والا بخدا ماشین خ ...

فقط شما گفتید 

البته شماهم فکر کنم خیلی حرصتون گرفته از ماشین داشتن اسی🤣انشالله شماهم بخری و بدی زیر پای شوهرخاله و شوهرعمه و باقی بستگانت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط شما گفتید  البته شماهم فکر کنم خیلی حرصتون گرفته از ماشین داشتن اسی🤣انشالله شماهم بخری و ...

نه عزیزم منم ماشین دارم چرا حرصم بگیره؟؟ اتفاقن ندید بدیدایی مثل شما دو دستی میچسبن به مالشون اگه چشم و دل سیر مثل من بودی دلت هم بزرگ بود 

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

والا ماشین شوهرمن آزرا گرنژور چند سال پیش داد دست دوستش با دوست دخترش بره بیرون اومد دیدیم یه ور ماشینو زده اونموقع 120تومن خرجش شد تازه بغیر از قیمتی ک از ماشین افتاد.شوهرم نصفشو ازش گرفت باز طرف پررو بود...اونقد پررو که همه از تو جمع دوستا حذفش کردن

والا ماشین شوهرمن آزرا گرنژور چند سال پیش داد دست دوستش با دوست دخترش بره بیرون اومد دیدیم یه ور ماش ...

شوهرمنم میگه همیشه یک نه بگو و یک عمر راحت باش 

واقعا هم‌همینه 

من یک مدت انقدر ضامن این و اون شدم که بیچارم کردن یکی قسط نمیداد یکی دیر میداد روانی شدم 

از اونموقع فهمیدم به هیچکسی نباید لطف کرد 

فقط پررو میشن و طلب کار

شوهرمنم میگه همیشه یک نه بگو و یک عمر راحت باش  واقعا هم‌همینه  من یک مدت انقدر ضامن این ...

واقعااا

نه عامو ضامن احدی نشو دیگه...ضامن شدن ک خیلی اشتباهه بخدا بهشون بگی قسط بده انگار مال پدرشونو طلب کردی

بسیییییار کارت درست بوده باریکلا 

اصلا چسبیدن به مالت کار درستیه 

الان یک اینه بغل تو میلیونه 

غرور یعنی چی اصلا..این‌مزخرفات چیه اصلا 

شوهرتم راست گفته 

الان مگه راحت میشه خونه و ماشین خرید 

اگر کسی واسش مهم نیست حتما بقیه واسش خریدن که حاتم طاعی شده

بسیییییار کارت درست بوده باریکلا  اصلا چسبیدن به مالت کار درستیه  الان یک اینه بغل تو می ...

به خدا من خودم ماشینمو خریدم تازه تو ارزونی اونم با کلی تلاش بعد میگه ندید بدیدی 

قیمتش الان سربه فلکه 

ماشینمم چینیه قطعاتش به بدبختی اصلش گیر میاد 

شوهرمنم میگه همیشه یک نه بگو و یک عمر راحت باش  واقعا هم‌همینه  من یک مدت انقدر ضامن این ...

ضرب المثل درستش « یه نه بگو نه ماه راحت باش » 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را