2777
2789
عنوان

شما بگید حق با منه یا خالم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 43 پست
من که اصلا پیشنهاد ندادم  دسته جمعی میریم و دختر دایی هام همیشه میان تو ماشین ما  همه تا ...

کارتون اخلاقی و خدایی نیست دیگه خود دانی نظر خواستی نظرمو دادم 

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
نباید میاوردی. مردا ناراحت میشن پشت رل نشینن

خودما زنها به مردا رو دادیم پس 

زن و مرد نداره منم ناراحت میشم پشت رل ماشینم نشینم تازه یکیم بهم بگه تو پشت ماشینت نشین من اعتماد ندارم 

خوب نیا اصلا 

اصلا تو ماشین ما نمیشینه که تازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسیکه هنوز طرز فکرش اینه ک زن بشینه پشت فرمون امنیت نداره لایق این احترامم نیس ک ماشین بدی بهش. جای ...

منم از این بدم اومد چون همه میدونن من رانندگیم عالیه 

انگار عهد بوقه که مردا باید بشینن حتما پشت رل 

من با شوهرمم میرم سفر نوبتی میشینیم تازه

ماشین منه ها  دلم‌میخواد خودم بشینم  اینه که لطف کردن به مردم بار گران هست

عزیزم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

ما والا ماشین نداشتیم چقدر شرمنده بقیه بودیم که ما رو میرسونند 

اینا دو قورت و نیمشونم باقیه !!!!!!

اصلا تو این شرایط از این ریسکها نکن و تعارفات الکی رو قبول نکن یه خرج کوچیک ماشین الان کلی هزینه میزاره رو دست ادم هزینه هم که نمیشه از طرف گرفت 

سختش بود میرفت تو ماشین همسرتون 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اگه اینجور اخلاقهایی دارید غرور بقیه رو خورد نکنید پس دیگه پیشنهاد گشتن و همراهی هم ندید سفت بچسبید ...

اول چ کار روح عمه بیچاره من داری؟

دوم آره اون اگژ براش غرورش مهمه اصلا تاماشین نداره جایی نره...

سوم آره مال دنیا ارزش داره در آورذنش سخته خریدنش سخته نگهداریش سخته....

چهارم بخاطر غرورش بگه ما خودمون میاییم دست کنه جیب مبارک ماشین دربست کنه...البته کسیکه غرورش واقعیه نه منفعت طلبهای طلبکار...

اول چ کار روح عمه بیچاره من داری؟ دوم آره اون اگژ براش غرورش مهمه اصلا تاماشین نداره جایی نره... س ...

کافیه طرف یه آهی بکشه دودمان اسی به باد رفته با این دل شکستنش

کاری به استارتر ندارم فقط اونایی که میگن ماشینو بده شوهر خالت که مرده غرور داره  یا میگن مردا دوس ندارن زن رانندگی کنه 

اخه این چه طرز فکریه خدایی مگه رانندگی مرد وزن داره

یعنی ادم باید به فکر غرور شوهر خاله هم باشه چون مرده؟

چرا بعضی خانومها انقدر خودشونو کوچیک میکنن

اگه اینجور اخلاقهایی دارید غرور بقیه رو خورد نکنید پس دیگه پیشنهاد گشتن و همراهی هم ندید سفت بچسبید ...

چقدر ضد زنی شما !!!

طرف محبت کرده ماشین اورده شما میگی غرور مردانه 

میگه رانندگیم خوبه میگید پس دیگه نرو باهاشون 

میگه هزینه ماشین بالاست یه اسیب ببینه بعدا اختلاف پیش میاد میگید بچسبید به مال دنیا!!!!

یه کم منطق داشته باشید بد نیست 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
کافیه طرف یه آهی بکشه دودمان اسی به باد رفته با این دل شکستنش

به حرف گربه سیاه بارون نمیاد نگران نباشید 

بعدم هر آهی تاوان نداره 

حرف زور زده 

ماشین یکی دیگست برای چی باید دودستی تقدیمش بشه ؟ اعتماد نداره با تاکسی بره 

شما مشکلتون ضدزن بودنتونه تو مغزتون کردن مردها غرور دارن و فلان 

مردها غلط کردن 

اول چ کار روح عمه بیچاره من داری؟ دوم آره اون اگژ براش غرورش مهمه اصلا تاماشین نداره جایی نره... س ...

همینو بگو پراید شده ۴۰۰ تومن 

آدم دوروز نمیشینه پشت رل یادش میره 

کسی که ماشین نداره بعیده بلد باشه خوب بره 

چقدر ضد زنی شما !!! طرف محبت کرده ماشین اورده شما میگی غرور مردانه  میگه رانندگیم خوبه میگید ...

ضد زن نیستم کلن از آدمهای ندید بدید خسیس بدم میاد ازاینایی سفت میچسبن به مالشون 

در هر صورت کارشون اخلاقی نبوده طرف دلش شکسته غرورشم له شده

نظر من اینه اگه شما نظر دیگه ای داری به خود اسی بگو آخر سر جمع بندی میکنه خودش میسنجه دیگه هم ریپلای نکن عزیزم

به حرف گربه سیاه بارون نمیاد نگران نباشید  بعدم هر آهی تاوان نداره  حرف زور زده  م ...

چندتا کاربر دیگه ام گفتن کار اسی درست نبوده اونا رو هم ریپلای کن بهشون بگو ضد زن

والا بخدا

ماشین خودم ماشین خودم انگار که فقط اسی ماشین داره دیگه هیشکی تو دنیا ماشین نداره