2777
2789
عنوان

دخترا بیایین یه چیزی تعریف کنم

241 بازدید | 16 پست

میگم بچها من دیروز با پارتنرم قرار داشتم...

بعد برگشت گف باهم بریم دم در خونمون من یه چیزی بردارم...

یکم پایین تر از خونشون پارک کرد...

گف تو همینجا منتظر باش من زود برمیگردم...

بعد چند دقیقه دیدم داره با یه خانومی میاد..

خانومم اومد باهام روبوسی کرد و سلام و احوال پرسی و این حرفا بعد گفت من مادرشم من تا فهمیدم تو باهاشی اومدم ببینمت چون ازت خیلی تعریف میکنه پیشم

ولی من ن شرایط دیدنشو داشتم ن توقع دیدنش و واسه همین این استرس افتاده ب جونم ک نکنه ازم خوشش نیومده باشه🥲

از خود پارتنرمم روم نمیشه بپرسم مادرت چی گفت خودشم چیزی نمیگه...

شماها بودین چیکار میکردین ازش میپرسیدین زشت نیست بپرسم؟!!!!میترسم بپرسم باخودش بگه چقد هوله🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به نظرم بپرس، زشت نیست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بگو زشت نبود یهویی برا اولین بار مادرتو دیدم. و اینا از زیر زبونش بکش بیرون

شاعر،نقاش و کمی گیمر:»تمام روح من در کنار اوست حتی اگر جسمش کنارم نباشد برای همین است که تنها وقتی نزدیک اش هستم احساس زندگانی میکنم💜
لطف کن اول عزت نفستو حفظ کن خوشش نیومد ک نیومدچیزی از تو کم میشه؟؟؟؟ فقط ب پارتنرت تاکید کن خانوما ...

ن‌چیزی ک قطعا کم نمیشه ولی دیدی وقتی یکی انرژی منفی میده بهت چقد حالت بد میشه و روت تاثیر میزاره واسه همین من اصلا دوسندارم کسی اینجوری راجبم فکر کنه...اون خودشم بنده خدا بی اطلاع بود گف مادرم تا فهمید باهامی خودش چادرشو سرش کرد راه افتاد

جدیدا مادرا چقد اوپن مایند شدن 🚶🏻‍♀️

من یه دوستی دارم الان با پسره نامزد کرده ولی تو دوران دوستی مامان دختره وقتی قراره میزاشتن غذا میزاشت میگف برو با دوست پسرت بخور از بیرون غذا نگیرید😁😂...