2777
2789
بهش گفتم یعنی منم گفت توهم محجبه ای هم خوش رو هم دوتا دختر داری  مگه میشه همچنین چیزی من چط ...

تو باور کردی؟ 

یا حریف شوهرش نمیشه یا تو بحثی ک با هم داشتن، آقاهه حجاب شمارو مثال زده 

یه بارم ولنتاین بود دم در بودیم گفتم شوهرت برات خرس میخره گفت نه قرار نیست چیزی بگیره نمیدونم شوهرش چی میشه براش خرس میخره اینم میگه سمیه امروز گفت تو برام خرس میخری به شوهرش تو نگو شوهرش میگه سمیه خیر و برکت داره برامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور روشون میشه واقعا اینطوری بگن 😑

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
آره زن و شوهرها با هم همدستن‌    

خدانکنه 

چون شنیدم اینجوری با زوجا ارتباط میگیرن بعد کم کم بینشون علاقه ایجاد میکنن و باقی داستان

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
قطع رابطه کن شوهرتم در جریان اون ماجرا فالگیر بزار بزار از دهن خودت بشنوه اون زن حیله گر حتما بعد قط ...

اگر اینو بگم مطمعنم شر میشه بد بین میشه عصبی میشه بی اعتماد میشه نمیتونم بگم

اگر اینو بگم مطمعنم شر میشه بد بین میشه عصبی میشه بی اعتماد میشه نمیتونم بگم

نمیدونم شوهرتو بهتر میشناسی ولی سعی کن بهش بفهمونی که خانواده درستی نیستن حرفشون باور نکنه یه وقت مثلا از دهن کسی یا قول کسی نمیدونم تا یه حدودی ماهیت وجودیشونو برا همسرت آشکار کن که اونم فاصله بگیره