2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین راهنمایی کنید

166 بازدید | 22 پست

سوال برادرم هست تو رو خدا راهنماییمون کنید. میگه که:

"همسرش برای کار شهر دیگه رفته. شب عید برای تبریک به پدر و مادر خانومش زنگ زده و دیشب خونه شون رفته و باجناق هاش بودن به همه تبریک گفته آروزی قبولی طاعات و عبادات پدرخانومش رو مبل نشسته بود و مادر خانومش تو آشپزخونه یود. 

نیم ساعت نشسته و پاشده چون باید میرفته بچه شو نگه داره. 

الان خانومش زنگ زده بینهایت عصبانی و ناراحت که دیشب با پدرو مادرم روبوسی کردی، دست دادی؟ گفته نه ولی به همه تبریک گفتم آخه دستشون را واسه دست دادن جلو نیاوردن و.... 

همسرش گفت خسته شدم ازت ادب نداری، مگه خانواده ام جذام دارن که روبوسی نمیکنی گیری افتادم باهات و راه نجات ندارم و... 

به نظرتون الان چیکار کنیم؟ و آیا بد رفتار کرده؟ "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐وا خب گیریم یکی دوس نداره برادرت بیفته روش ب زور بوسش کنه؟ 

جدا از همه اینا شاید برادرت دوس نداره رو بوسی کنه منم از روبوسی خوشم نمیاد 

ب داداشت بگو پاشه بره از همشون لب بگیره 

خب پدر مادر خانوم بزرگن برادرتون انتظار داره اونا اول بیان دست بدن ایشون خودش باید میرفت جلو دست می‌داد عرض ادب میکرد 

کار زشتیه که از دور بگه عیدتون مبارک برای با جناغ ها نه ولی پدر  برای مادرو پدر  همسر شون اول باید خودشون پیشقدم میشدن 

خانومشونم زیادی شلوغش کرده😑

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

والا ما که تو‌زندگیشون نیستیم وای ما خم این مشکلات. اریم و هیچی نمی گیم..شوهر من حتی برای روز مادر برای مامانش کادو گرفته برای مامان من هیچی منم گفتم عیب نداره شاید دستش تنگه ..خودم یه جعبه کوچولو شیرینی گرفتم رفتم

خب پدر مادر خانوم بزرگن برادرتون انتظار داره اونا اول بیان دست بدن ایشون خودش باید میرفت جلو دست می‌ ...

آخه به نظر من و داداشم یعنی تو آداب ما بزرگتر واسه دست دادن و روبوسی پیش قدم میشه. کوچکتر دست دراز کنه رو بد میدونیم 

احتمالا خود خانومه دنبال بهونه برا طلاقه فاصله و دور بودن جدایی ایجاد میکنه اول باید رابطه رو درست ...

من هم فکر می‌کنیم دنبال بهانه واسه طلاقه ولی خدانکنه بچه کوچیک دارن آبرو ریزی میشه😭