2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

👌 بابا حیف وقت ک امروز حروم کردم نگا اینا کردم

من خودم پرسپولیسیم اما از بعد جام جهانی قسم خوردم که اگر من انسانم و وقتم برام مهمه ذره اییی به نتایج بازی های ایران اهمیت ندم 

واقعا بازیکنای ما یا هر فوتبالیست خارجی یا داخلی اگر میخواد مفهوم غیرت رو متوجه بشه باید بشینه بازی های مراکش تو جام جهانی رو از اول ببینه 

به این میگن غیرت واقعی

اه اه چقد عقده این کاپ ندیده ها

نه داش اتفاقا قابل توجه تو دوست عزیزم  اون که برنده میشه کاپ  زیاد دیده 

ولی اونی که میبازه فکر نکنم نظرت؟

بهتره قبل نظر دادن یکم فکر کنیم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من شک دارم به شادیای شما 🗣

شما اگر دنبال کیفیت بازی هستی اصلا نباید لیگ ایران رو ببینی !! تو لیگ ایران دنبال کیفیت بودن مثل دن ...

نه گلم دوستان استقلالی برای دیدن بازی با کیفیت  برن بازی های دسته 3ببینن هرچی باشه استقلال یک دوره قهرمان دسته 3بوده 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
قهرمان 😏🤣🤣🤣🤣🤣 آره حتما قهرمان میشه

نه گلم شما قهرمان میشین اونم قهرمان لیگ دسته 3 افتخاری که فقط نصیب تیم بزرگ و پر ستاره استقلال شده 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اون موقع است که میگه نی نی یار حذف تاپیک🤣😐

😂😂😂😂😂

اه اه چقد عقده این کاپ ندیده ها

😂😂😂😂😂😂هر وقت 5سال پشت سر هم قهرمان شدین بعد بیاین بگین کاپ ندیده چیزی که آرزوی شماست برای ما خاطره