alon12e مدیر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 960 عنوان دربی.. | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 28 پست آه این بازی اعصابم رو به هم ریخت 1402/02/03 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
swallow29 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 11876 قهرمان 😏🤣🤣🤣🤣🤣 آره حتما قهرمان میشه بشین و نگاه کن فقط موقع جشن قهرمانیمون یاد این تاپیکت بیفت ✌🏻
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16198 بشین و نگاه کن فقط موقع جشن قهرمانیمون یاد این تاپیکت بیفت ✌🏻 اون موقع است که میگه نی نی یار حذف تاپیک🤣😐 من شک دارم به شادیای شما 🗣
alon12e مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 960 پ نه پ تیم تو قهرمانه میشه😐🤣 اوف 🥴بابا سرم رفت ولممممم کن دیگهاه
i_am_vida عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4421 😒 چیه ؟؟؟نکنه بد میگم؟؟؟ نکنه دنبال کیفیت بازی تو بازی هستی که بازیکنانش نتیجه به کتفشونم نیست و تنها چیزی که براشون مهمه پوله:)بازی های جام جهانی همه چی رو اثبات کرد
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16198 چیه ؟؟؟نکنه بد میگم؟؟؟ نکنه دنبال کیفیت بازی تو بازی هستی که بازیکنانش نتیجه به کتفشونم نیست و تنها ... ولش اعصابش خورده❤️🤣 من شک دارم به شادیای شما 🗣
alon12e مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 960 چیه ؟؟؟نکنه بد میگم؟؟؟ نکنه دنبال کیفیت بازی تو بازی هستی که بازیکنانش نتیجه به کتفشونم نیست و تنها ... 👌بابا حیف وقت ک امروز حروم کردم نگا اینا کردم
i_am_vida عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4421 👌 بابا حیف وقت ک امروز حروم کردم نگا اینا کردم من خودم پرسپولیسیم اما از بعد جام جهانی قسم خوردم که اگر من انسانم و وقتم برام مهمه ذره اییی به نتایج بازی های ایران اهمیت ندم واقعا بازیکنای ما یا هر فوتبالیست خارجی یا داخلی اگر میخواد مفهوم غیرت رو متوجه بشه باید بشینه بازی های مراکش تو جام جهانی رو از اول ببینه به این میگن غیرت واقعی
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9603 باشه من میشینم کاپ و بیارن تو پاشو که یه گُل دیگ بخوری🤣❤️ اه اهچقد عقده این کاپ ندیده ها امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16198 اه اه چقد عقده این کاپ ندیده ها نه داش اتفاقا قابل توجه تو دوست عزیزم اون که برنده میشه کاپ زیاد دیده ولی اونی که میبازه فکر نکنم نظرت؟بهتره قبل نظر دادن یکم فکر کنیم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 شما اگر دنبال کیفیت بازی هستی اصلا نباید لیگ ایران رو ببینی !! تو لیگ ایران دنبال کیفیت بودن مثل دن ... نه گلم دوستان استقلالی برای دیدن بازی با کیفیت برن بازی های دسته 3ببینن هرچی باشه استقلال یک دوره قهرمان دسته 3بوده خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 قهرمان 😏🤣🤣🤣🤣🤣 آره حتما قهرمان میشه نه گلم شما قهرمان میشین اونم قهرمان لیگ دسته 3 افتخاری که فقط نصیب تیم بزرگ و پر ستاره استقلال شده خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 اون موقع است که میگه نی نی یار حذف تاپیک🤣😐 😂😂😂😂😂 خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 اه اه چقد عقده این کاپ ندیده ها 😂😂😂😂😂😂هر وقت 5سال پشت سر هم قهرمان شدین بعد بیاین بگین کاپ ندیده چیزی که آرزوی شماست برای ما خاطره خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
alon12e مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 960 نه گلم شما قهرمان میشین اونم قهرمان لیگ دسته 3 افتخاری که فقط نصیب تیم بزرگ و پر ستاره استقلال شده&n ... برو بابا خ ا ک ب ر سرت