2777
2789
عنوان

بیاین ببینید من چمه

67 بازدید | 16 پست

حوصله هیچ چیز و هیچ کس ندارم 

کلا با هیچ کس دلم نمیخاد حرف بزنم 

با کوچک ترین حرفی گریه ام می گیره 

در روز فقط یه گوشه می شینم اهنگ گوش میدم و گریه می کنم همه چیز جز این حالمو بد می کنه 

خداجونم تنها امیدم توییا عاشقتم ❤️ یه صلوات به نیتم میفرستی ؟! مرسی رفیق 💔 

نمازت رو بخون 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر افسرده شدی

قبلا با روانشناس صحبت کردم اینقدر باهام حرف می‌زد ولی یک ۱ درصد هیچ کدوم از حرف هاش روم اثر نداشت 

فقط تایید می کردم که ول کنه هیچی نگه

یکی دو روز هست پریودیم تموم شده حوصلم نمیشه برم حمام غسل کنم  

همونه 

برو تنبل نباش 

نمازت بخون 

حالت خوب میشه انشاءالله 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

درضمن آهنگ زیاد گوش بدی شتاییرات منفی رو مغز میذاره شادش یه جور حالا که شما میگی غمگین هم یه جور

من خودم یه مدت هممش آهنگ گوش میدادم خیلی عوض شده بودم .

در مورد عوارضش تحقیق کن سعی کن آهنگ گوش‌ ندی انقدر

به امید خدا  التماس دعا

یاعلی مدد 

دختر حرف گوش کن 

موفق باشی

درضمن آهنگ زیاد گوش بدی شتاییرات منفی رو مغز میذاره شادش یه جور حالا که شما میگی غمگین هم یه جور من ...

هووم کلیک می کنم رو یه آهنگ اینقدر گوش میدم حالم بهم بخوره 

یاعلی مدد  دختر حرف گوش کن  موفق باشی

دل و دماغشو ندارم اینقدر کار عقب افتاده دارم هیچی دیگه برام مهم نیست ببینم حالا میتونم برم حمام یا   نه