2777
2789
عنوان

دختر زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا اونایی نوزادی قشنگی ندارند بعد خیلی خوشگل میشن

خواهرزاده های خودم اینقدر نوزادی زشت بودند الان ماه هستن

هرکی میبینه عاشقشون میشه

عزیزدلم احتمالا افسردگی بعد زایمان گرفتین ،،، خواهش میکنم اینجوری نگین شما مادر اون بچه هستین از داشتنش به خودتون افتخار کنید ،،،، خیلی خیلی خوشگله عزیزم مطمئن باش 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

نگو اسی دلت میاد

خدا اونو خلقش کرده 

بزار تا هیشکی قربون صدقش نره عزیزم

مگه میخوان چیکار براش کنن که اینکارو کنن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

یه خانمی میگف  زایمان کرده بودم  میگفتم این دختر رو از پیش من ببرید  بدم میاد ازش& ...

دقیقا منم همینو گفتم میگفتم دوسش ندارم این خیلی زشته بهش شیر نمیدم😂 ولی الان ماشالله اینقدر خوشگل شده دخترم، هرجا میریم محاله ذوقشو نکنن