سلام خانما من دخترم نزدیک یک ماهشه ولی خیلی زشته ناشکری هم میشه ولی من که مادرشم خیلی از چهره خوشم نمیاد . چشماش خیلیییی ریز و بینش بزرگه پوستش به شدت سبزه است کل صورتشم مخصوصا پیشونیش پر مو مشکی نمیدونم چه خاکی بریزم سرم . هیچکس قربون صدقه ی دخترم نمیره هیچکس نمیگیره بغلش . نگیذ عکس بفرس چون میترسم شناسایی شم . منو شوهرم گندمی روشنیم ولی دخترم سیاه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب میشه دختر منم وقتی بدنیا اومد چون یکم زود بدنیا اومد یه بچه لااااااااغرمردنی وسیاه ودماغ گنده بود ولی الان ماشالله خییییلی قشنگ شده هرچی زیبایی من وپدرش داریم به ارث برده
حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...
من نوزاد یک ماهه م بردم آتلیه یه عکس بزرگ ازش گرفتیم الان شش ماه هست ب قدری زیبا شده میگم کاش نبردع بودم این عکس ازش بگیرم عکس قایم کردم نزدم دیوار بزرگ بزرگ..هههههه کاش الان برده بودمش ۷۰۰تومن شد ههههه..صبر داشته باش
ببین عین تاپیکتو دقیقا من زدم . برو ببین دقیقا همین حرفای خودتو زدم . کامل درکت میکنم دختر من پره سبیل و مو حتی گوشاشم مو داشت الان بهتر شده نوزادیش خیلی زشت بود الان معمولیه ولی روز به روز بهتر میشه هفت هشت ماهگیش که تپل شده بود حتی به دل هم مینشست الان یکم لاغر شده باز