2777
2789
عنوان

دختر زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 38 پست

خوب عزیزم اولا که بنده خداست شما چرا بهش ایراد میگیری

دیگه این که خیلی از بچه ها دوران نوزادی و کودکی  تا بزرگسالی شون خیلی فرق داره نگران نباش ولی عجب مادری هستی چطور میشه آدم بچه شو دوست نداشته باشه🙂🙂🙂

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن بچه بزرگتر که شه خوشکل میشه

مگه هرکی خوشکل نیستو نیاید دوست داشت 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من نوزاد یک ماهه م بردم آتلیه یه عکس بزرگ ازش گرفتیم الان شش ماه هست ب قدری زیبا شده میگم کاش نبردع بودم این عکس ازش بگیرم عکس قایم کردم نزدم دیوار بزرگ بزرگ..هههههه کاش الان برده بودمش ۷۰۰تومن شد ههههه..صبر داشته باش 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

دوباره تاپیک دختر زشتم زدی؟ خسته نشدی از بس به دختر خودت گفتی زشت؟؟ بابا بسه دیگه اه

نمیدونم چجوری میتونی انقد با بچت بد باشی

ادمایی که به اندازه شمع روشنایی ندارنو ماه زندگیتون نکنید:)

ببین عین تاپیکتو دقیقا من زدم . برو ببین دقیقا همین حرفای خودتو زدم . کامل درکت میکنم دختر من پره سبیل و مو حتی گوشاشم مو داشت الان بهتر شده نوزادیش خیلی زشت بود الان معمولیه ولی روز به روز بهتر میشه هفت هشت ماهگیش که تپل شده بود حتی به دل هم مینشست الان یکم لاغر شده باز