یکی از نقطه مثبت های خانواده شوهرم غیبت نکردن هست ۱۲ سال عروسیشون هستم تا حالا نشده غیبت کسیو کنن یا از بدی کسی بگن .بر عکس خانواده خودم تو این مورد عجیب غریب اهل غیبت هستند ،
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خانواده ی شادی هستن و توی دورهمی ها حسابی بهت خوش میگذره اهل قهر و این چیزا نیستن امروز دعوا کنن فردا باهم حرف میزنن
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
توی خونه پدری ام سه نفر باشیم چهارتا غذا اماده میکنن هر کسی یه چی میخوره
خونه پدری ام همه با هم شروع به حرف زدن میکنیم
خونه همسرم غالبا سکوته بعد نیم ساعت در مورد یه مسئله دیگه سکوت میکنن😁
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم