2777
2789
عنوان

لیزر بواسیر و شقاق دوستان کمک

891 بازدید | 27 پست

دوستان کسی بواسیر و شقاق داشته که با عمل لیزر خوب بشه تجربه تون رو در مورد عمل بگین پیش کدوم دکتر رفتین شنیدم  دکتر  آتوسا معروفی تو این زمینه کارش خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اثر داره؟؟ من چهار روزه از درد و خونریزی دارم میمیرم. میترسم هم دکتر برم

برو طب سنتی ضماد بواسیر بگیر 5 دقیقه ای دردت میخوابه 

اینو از کسی میشنوی ک سالها درگیر بوده

شیاف انتی همروییدبگیر بزن فعلا 

ببخشید این مدلی میگم 

چون خیلی خونریزی زیاد هست یکبار میخواستم شیاف گلیسرین بزارم از شدت سوزش نتونستم تحمل کنم  

ممنونم عزیزم از راهنماییت.  سلامت باشی همیشه

واقعا اثر داره؟؟ من چهار روزه از درد و خونریزی دارم میمیرم. میترسم هم دکتر برم

حتما برو دکتر شیاف آتنی هموروئید و پماد باریج وپماد لیدوکایین که آخری مسکن هست استفاده کن ی شربت سفید هم هست که معده رو نرم میکنه 

ببخشید این مدلی میگم  چون خیلی خونریزی زیاد هست یکبار میخواستم شیاف گلیسرین بزارم از شدت سوزش ...

دوتای اول سخت استفاده میشه اما وقتی نتیجه بده بهتر میشه ی پمادانتی همروییدهم بگیر سطح خارجیررو بزن ک اگر زخم شده ترمیم بشه

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️