2777
2789
عنوان

لیزر بواسیر و شقاق دوستان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم خون در مدفوع زیاد بود برات ؟  من نگرانم

اگه مقعد درد میگیره و خون میبینی یعنی اینکه مقعد زخم شده که همون شقاق هستش این خون مربوط به زخم مقعد هست وگرنه ممکن خون دیده شده علت دیگه ای. داشته باشه من الان خون ندیدیم بواسیر من قدیمی قبلا خون میدیدم شما اگه خون زیاد دیدی حتما برو دکتر دارو باید استفاده کنی ملین بخور معده ت نرم بشه 

اگه مقعد درد میگیره و خون میبینی یعنی اینکه مقعد زخم شده که همون شقاق هستش این خون مربوط به زخم مقعد ...

منم خیلی وقته بواسیر دارم 

الان خون دیدم خیلی وقته مشکلی نداشتم خداروشکر

ببخشید دست کردن داخل مقعد و فشار اوردم موقع دفع خون اومد برا شما خون زیاد بود یا کم؟ 

منم خیلی وقته بواسیر دارم  الان خون دیدم خیلی وقته مشکلی نداشتم خداروشکر ببخشید دست کردن ...

گاهی زیاد بوده گاهی کم اما نباید با دست ناحیه حساس شده رو فشار بدید باعث تشدید درد و خونریزی میشه حالا نگران نباشید دارو استفاده کنید خوب میشید 

گاهی زیاد بوده گاهی کم اما نباید با دست ناحیه حساس شده رو فشار بدید باعث تشدید درد و خونریزی میشه حا ...

اها مرسی

برا شما هم خون رو مدفوع بود؟ 

اره دیگه دست داخل مقعد نمیکنم اشتباه کردم

باید رعایت کنم و فشار نیاد رو مدفوع سری بعد خون نیاد دگ

نگرانم خیلی

دکتر هم رفتی یا ن