2777
2789
عنوان

ار اف تیرویید

5731 بازدید | 19 پست

کسی ار اف ندول تیرویید انجام داده؟یعنی با این روش ندول بزرگ رو کاملا نابود میکنه یا امکان بازگشت داره 

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم دوبر ۴_ ۵ سانت ..۳ ماه قبل ..هفته بعد میرم سونو ببینم چقدر تغییر کرده ..ولی ظاهرا که خ ...

سلام شما انجام دادید هزینش چقدر شد

سلام تو رو خدا اگر انجام دادید و خوب بوده به من هم بگید .میخوام انجام بدم نگرانم 

ن من انجام ندادم هنوز 

موسسه تیراد تهران ..برم برگردم  خبر میدم

دوست عزیز حتما حتما بم خبر بده میخوام ببینم چقدر هزینش میشه

من مهر ماه انجام دادم  گره تیرویید دوروبر ۵ سانت با حجم ۱۷ سی سی بود.. تقریبا ۲۲ میلیون  الکترود خریدیم که ۳ بار قابل استفاده است  ۱۳ میلیونم تزریق و وسایلش شد .گفتن ۳ ماه بعد باید بیایین تا دکتر دوبار سونو و چک کن که اگه خوب جواب نده دوباره تکرار بشه

دیروز که رفتم تقریبا ۵۰ .۶۰ درصد کوچک شده که دکتر گفت برای ۳ ماه معمولا ۴۰ تا ۶۰ درصد جواب بده خوبه  و نیازی به  ار اف تکمیلی نداره ..قرار مهر سال بعد که یکسال بعد تزریق میشه دوباره برم سونو پیشه خودش

من مهر ماه انجام دادم گره تیرویید دوروبر ۵ سانت با حجم ۱۷ سی سی بود.. تقریبا ۲۲ میلیون الکترود خری ...

سلام دوست عزیز من هم میخوام آر اف تیروئید انجام بدم

چند مرکز هست که انجام میدن

نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم

الان شما سونوگرافی ۶ ماهه تون رو انجام دادین؟