2777
2789

#توجه #توجه 🍎نجلا بیوتی 

💥اگه پوستت لک داره😭

💥اگه جوشهاتون زیبایی صورتتون رو ازتون گرفته😱😱😱😱

💥اگه پوستتون سبزه یا تیره شده👤👤👤

💥اگر راه های زیادی رو رفتید ونتیجه نگرفتید😢😢😢

💥اگر چروک ها باعث شده پیر تر از سنتون به نظربرسید👵👴

💥اگر منافذ روی پوستتون دارید و آزارتون میده🥺🥺🥺

💥واگرهای دیگر..... 

💥دیگه همه اینارو فراموش کنید و نجلابیوتی را دریابید😍 

مطمعنم همه شما بارها و بارها بهترین متخصصان پوست رو رفتید و داروهایی ک دکتر تجویز کرده رو استفاده کردین👨‍🔬👨‍🔬👨‍🔬وهمشون بی تاثیر واگر تأثیری اندکی هم داشتند ب محض اتمام دارو برگشت کردند😒😒😒

💥دیگه کافیه هرچی با مشکلات پوستی تون کلنجار رفتید✋✋✋

💥ملکه همه ی کرمها در دست شماست نجلا بیوتی 💪💪💪

💥بدون هیچ‌لایه برداری ،پوستتان را شاداب، زیبا و جوان کنید 👸👸👸

💥لیزر ،میکرو وهمه ی راه های خطرناک را فراموش کنید واقعا نجلا بیوتی بهترین انتخابه😱🥶😱🥶

💥تنها با مصرف دارویی که برای پوست شما ساخته شده،میشه مشکلات پوستتان را بدون بازگشت،وبرای وهمیشه رفع کنید👏👏👏👏

کرم نجلا بیوتی یک اتفاق نیست بلکه تنها شانس زیبایی شماست امتحانش کنید 💪😍

قیمت مصرف کننده  

320،000،0000 ریال 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخفیف داشته باشه میخرم چون قبل از سال 1401 خریدمش 2 میلیونو 500 الان خیلی بالا رفته لطفا تخفیفی بدید ...

چرا میخوای مردم بدبخت کنی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تخفیف داشته باشه میخرم چون قبل از سال 1401 خریدمش 2 میلیونو 500 الان خیلی بالا رفته لطفا تخفیفی بدید ...

تو خودت تاپیکو مگه نزدی😐💔

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
به کی میگی؟ خودت تاپیک زدی

از بس حقه بازه

یادش رفت

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

@نی_نی_یار_پنج  

سلام عزیزم

ایشون تبلیغ گذاشتند بعد خودش کامنت گذاشته میگه وای چه قیمت عالی من پارسال خریدم فلان 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن