2777
2789

روتین پوستی خوب و پایبندی بهش 

یکم طول میکشه تا به نتیجه برسی دیگه پیگیر باشی استفاده کنی عالی میشه 

ماسک صورت ورقه ای هم تاثیر داره من بایواکو میزارم هفته ای دوبار

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی کمتر به پوستم میرسم انگار بهتر میشه  نمی دونم چرا ولی جای جوش و قرمزی داره پوستم خیلی دوس دارم رفعش کنم پوستم سفیده. راسی میگم اون دختری بود که چهرش توصیف کردید گفتید اسش ریحانه میتونید فامیلیشم بگید سرچ بزنم عکساشو تو گوگل یا اینستاگرام ببینم چون تعریفش کردید و گفتید مدل آرایشگاه. خیلی دوس دارم ببینم چه شکلیه؟

من هرچی کمتر به پوستم میرسم انگار بهتر میشه  نمی دونم چرا ولی جای جوش و قرمزی داره پوستم خیلی د ...

عزيزم فاميليش رو يادم نيست ولي اسمش ريحانه متولد ٧٤ هم بود سرچ كنين ببينين ميتونين پيدا كنين 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
ن عزيزم اين عمليه اون عمل نداشت از اين خفن تر بود

هرچی سرچ کردم پیدا نشد اتفاقا چون گفتید طبیعی شک کردم که ایشون باشه یا نه چون ایشون اسمش ریحانه لود😂میشه خودتون بگردید پیدا کنید بزارید چون خیلی دوس دارم ببینمش لطفااا؟؟؟؟😍🥺🥺🥺😍