امشب دیدم هردوتاش بالاش سیاه شده😐😐😐 مث بدل که سیاه میشه ولی نه به اون شدت. مگه طلام رنگ عوض میکنه؟ من هر چقدر طلا داشتم از بچگی تا الان هیچکدوم اینطوری نبوده. نکنه بدل انداخته بهم؟ پیش نیومده براتون؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خندیدن یک نیایش است لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐
مبارکت باشه عزیزم...با خمیردندان بشورش اگه جلا نگرفت و سیاهیش نرفت ببر پیش همون طلافروشی که ازش خریدی....
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خندیدن یک نیایش است لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐