2777
2789
عنوان

یه ماه پیش گوشواره طلا خریدم

288 بازدید | 14 پست

امشب دیدم هردوتاش بالاش سیاه شده😐😐😐 مث بدل که سیاه میشه ولی نه به اون شدت. مگه طلام رنگ عوض میکنه؟ من هر چقدر طلا داشتم از بچگی تا الان هیچکدوم اینطوری نبوده. نکنه بدل انداخته بهم؟ پیش نیومده براتون؟

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

البته قرمز شده بیشتر

طلافروش گفت نمیدونم چیچیش بیشتره

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 

مبارکت باشه عزیزم...با خمیردندان بشورش اگه جلا نگرفت و سیاهیش نرفت ببر پیش همون طلافروشی که ازش خریدی....

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مبارکت باشه عزیزم...با خمیردندان بشورش اگه جلا نگرفت و سیاهیش نرفت ببر پیش همون طلافروشی که ازش خرید ...

آره فردا همین کارو میکنم. شوهرم نبود اون روزی که خریدم حالا میگه من نبودم انداختن بهت😐

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

آره عجیبه. تو نت زده طلا رو با مس یا نقره قاطی میکنن میفروشن😐

اره رنگ مگیرن باید ببری طلافروش بدون هزینه درستش میکنه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
بدل نباشه هر چی میخاد باشه😅

ن

طلای من نبود البته ، برد فروخت همونجا بدون مشکل

شمام ببر نشون بده 

طلای دوستم بعد ی سال اینجوری شده بود

اگر بدل بخان بندازن بهت استیل میدادن ک رنگش نره

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐