2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بیمارستان دولتی ارزون هست بچه اول اگ باشه خیلی کمتر میگیرن

هیییی دولتی هم گرونه

خود ای وی اف بله عملش شاید با چند تومن ناقابل باشه

ولی تا به اون مرحله برسی

سونو رحم سینه پاپ اسمیر  ازمایشات هورمونی 

قرص امپول تخمک کشی 

سونو ضخامت  بالا یا پایین کنسل 

ماه بعد شانس بیاری اوکی باشه نباشه

عمل هیسترو یا لاپارا

ماه دیگه سونو ضخامت اوکی انتقال بعد ۱۴ روز شانس بیاری نیاری منفی

دوباره از اول اگه شانس بیاری جنین داشته باشی نداشته باشی باز تخمک کشی

ازمایشات اقا هم بکنار 

راحت چند ماه برو بیا و قدم ب قدم پول خرج کن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

چرا خوب نیس خیلیم عالیه من هستم در خدمتت با دوقلو

تو بنده خوب خدایی

انشاالله بقیه هم باشن

من بعد چند بار انتقال منفی دیگه جنین هم ندارم  و هزینه هم ندارم ادامه بدم از اول شروع کنم لطفا برام دعا کن عزیزم💚

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

هیییی دولتی هم گرونهخود ای وی اف بله عملش شاید با چند تومن ناقابل باشهولی تا به اون مرحله برسیسونو ر ...

آخ گفتی گفتی پول خرج کردنه‌ هیچ جونی که از خانم می‌ره بابت مراحل ای وی اف و در آخر سر نتیجه منفی میشه بدترین مرحله اش منفی شدنه 🥲🥲🥲🥲

تو بنده خوب خداییانشاالله بقیه هم باشنمن بعد چند بار انتقال منفی دیگه جنین هم ندارم و هزینه هم ندار ...

من ۷ بار پانکچر شدم‌ واسه پنج بار جنین داشتم یعنی هر دفعه با اینکه ۱۲ ۱۳ گاهی اوقات بیشتر یا کمتر تخمک می‌گرفتن ولی برای یه بار انتقال جنین داشتم فقط یه دفعه برای دو بار انتقال جنین داشتم دو بار پانکچر هم این وسط اصلا جنین نداشتم