2777
2789
عنوان

دلم میخواد خو ، د زن،ی کنم 😖

554 بازدید | 80 پست

بخدا راس میگم دارم دوباره به سمتش کشیده میشم تورو خدا یه چیزی بگید سمتش نرم به زور کنارش گذاشتم 😖

باز الان فشار ناراحتی هام زیادشده 

وقتی خود  ،  زنی میکنم اروم میشم برای همین بازم داره به سرم میزنه که برم ت ی غ رو بردارم بکشم روی بدنم 😖 

ولی نمی‌خوام خطای روی دستم از این بیشتر بشه چیکار کنم 😑😓

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خودزنی چرا بیا من بزنمت

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کشیدن خودکار رو کاغذ آروم نمیشی؟ 

فقط تیغ 

اونم روی دستم 😔😖

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
همون تیغ رو بردار بکش روی دیوار یا یه مداد بردار محکم بکس روی کاغذ یه بالش بردار بکوب تو دیوار هزار ...

نمیشه دلم پره اگه بخوام اون کارارو بکنم باید کل خونه رو آتیش بزنم 😖😖 وقتی خون ازم بیرون میزند اروم میشم نمیدونم چرا 😓🙂

چرا مشکلت چیه ؟حیف دستات نیست بعدا میخوای تو جامعه باشی و ازدواج کنی عزیزم آرامشتو حفظ کن ،علتش چیه ...

همون ازدواج من داغون کرد 

مچ بند میزنم تا جای تیغ دیده نشه 😓😖

خسته شدم از خطای روی دستم بدم میاد چیکار کنم که بیشتر نشه 😖

نمیشه دلم پره اگه بخوام اون کارارو بکنم باید کل خونه رو آتیش بزنم 😖😖 وقتی خون ازم بیرون میزند اروم ...

بخدا همه ما این تجربه ها رو داشتیم خود من وقتی قاطی میکنم واقعا داغون میشم اما یه روانشناس بهم گفت بالش بردار مشت بزن بهش توی بالش جیغ بزن فک کن بالش اون ادمیه که اذیتت کرده صورتشو تصور کن مشت بزن بهش فوحش بده خودتو خالی کن اما آسیب ب خودت نزن

تو باید خشمتو خالی کنی با این راه خالی کن نه با زدن بدنت

عزیزم اینجوری هم زیبایی دستت رو از بین میبری هم اینکه خدای نکرده ممکنه آسیب های جدی تری به خودت بزنی ...

آسیاب از این بیشتر م بند میزنم که جای زخمام دیده نشه 

به باز کاملا جدی رگ زدم ولی نمردم آخه چرا 😖 الان من موندمو جای این زخم عمیق 😓

همون ازدواج من داغون کرد  مچ بند میزنم تا جای تیغ دیده نشه 😓😖 خسته شدم از خطای روی دستم بدم ...

برو خط رو روی شوهرت بنداز که به این روز انداختت آسیب نزن به دستات که چی بشه جز اینکه بعدا به چشم یه انسان نرمال نمیبیننت،شوهرت خطای روی دستت رو دید چی گفت