2777
2789

خونه داداشم دعوت هستیم داداش دیگم هم با نامزدش هست راه یکم دوره نشد ک برگردیم به داداشم میگم ک خانوما تو یک اتاق بخوابن مردا تو یک اتاق موافقت کرد پاشد رفت تو اتاق نظر داداشم رو عوض کرد انگاری ک فقط اون معذب هست کنار نامزدش بخوابه من معذب نیستم اعصابم بهم ریخته تو حال با نامزدم خوابیدم اونها تو اتاق به نظرتون از این ب بعد چجوری باهاش رفتار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم هر جا میریم حتما باید تو ب اتاق باشیم من واقعا معذبم شاید باورتون نشه جایی مهمونی دعوت بودیم شوفاژشون خراب بود شوهرم گفت خرابه ولی ما میریم اونحا میخوابیم دوس نداشت جدا از من بخوابه و منم همینطور حالا چی زمستونم بود 😐

از این به بعد برای شب خواب دعوت نکنید خيليا دوس دارن عادت دارن کنار شوهر و این خیلی خوبه ولی وقتی جمعیتی بیرون میری هرجا شد آدم میخوابه اگه همه زوج بخوابن اره  یه چیزی وگرنه جدا یه شب کسیو نمیکشه 

خیلی نفهمیدم چی شد؟ سه تا زوج بودید، بالاخره کی کجا خوابید؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من ک نگفتم بیاد تو حال بخوابه ولی ازش توقع داشتم ک یکم درک کنه منم معذبم تو جمع کنار نامزدم بخوابم همون جور ک اون دوست داره تو اتاق بخوابه منم دوست دارم ولی درکش میکنم من فقط گفتم ک من و نامزد داداشم و مادرم تو اتاق بخوابیم اقایون تو حال