2777
2789

سال ۹۹تو اوج کرونا که همه جا بسته بود عروسی گرفتن کوچیک جمع جور اما همه چی از ماشین عروس دسته گل لباس عروس آرایشگاه آتلیه  همهههه چی 

اما چون تالار ها بسته بود تو خونه عروسی گرفتیم از اون موقع تا الان عروسمون زندگی داداشمو زهر کرده بخاطر عروسی نگرفتن  بااینکه سال بعدش سالگرد ازدواجشان ی سرویس طلا النگو و گوشی کادو داد گل شمع آرایی کیک 

رستوران گرفت مهمون دعوت کرد بازم قبول نکرد 

پارسال هم چون بابام فوت کرد سالگرد نگرفتن 

امسال میگه عروسمون بایددددد عروسی بگیری اونم هزینه اش مامانت بدهههه تالار لباس عروس آرایشگاه آتلیه و.... همه چیییییی اونم مهمون عروس ۳۰۰نفر 

طرف داماد که ما باشیم کسی نمیاد 

حالا حقوق ما با یارانه میشه ۶ میلیون که دو نیم قسط فقط 

حساب کردیم عروسی که میخواد ۳۰۰میلیون خرجشه 

ما باید قرض کنیم تا واسه خانوم عروسی بگیریم بعد چهار سال 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

😐 بلا به دور از این عروسا

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا 

کاش همون موقع تالار میگرفتین با مهمون کم

حالا نمیشه یه جشن کوچیک باشه؟ 300 نفر خیلیه که

بعد سه سال ازدواج دوباره میخواد تور بپوشه خجالت نمی‌کشه 😐

درد ما خستگی نیست، نشدنه.                                            سن بیو سن واقعیم نیست، 😒

تا دو الی سه سال باید از خورد خوراک پوشاک بزنیم تا بدهی ی شب عروسی بدیم من سر این حقمون حساب کردم میخواستم برای آینده ام پس انداز کنم ی کاری راه بندازم 

بااین کارش بدهی بالا میاد 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)