2777
2789

ما یه همسایه داشتیم که خیلی سال ها همدیگر و می‌شناختیم که بعد مدتی رفتن گیلان ، حدوداً سه سال میشه و همش به ما زنگ میزدن تورو خدا بیاید خونمون یعنی چندین دفعه ،بعد ما اومدیم شهرشون باهاشون تماس گرفتیم گفتیم یه سر میایم پیشتون گفتن باشه ما منتظر هستیم ، بعد شب پیام دادن گفتن ببخشید مامانم مزرعه میره  خسته هست ببخشید ناراحت نشید نمی‌تونیم پذیرایی کنیم ، شرایطش و نداریم ، ضمن اینکه وضع مالی خیلی خوبی هم دارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگر ناراحت نمیشی بگم که اونا الکی تعارف کردن، و شما حدی گرفتید الان تو دوره زمونه ای نیست کسی خونه کسی بره اونم همسایه قدیمی،الانم اونا وقت کشاورزی دارن و درست نبوده ،بنظرم شما کارتون درست نبوده

وای خدا جدیدا مردم خود درگیری دارن😂😂

مادرشوهرم عید زنگ زنگ زنگ که بلند شید بیایید اینجا هرروز گفتیم نمیشه حالا سر فرصت میاییم روز پنجم ۹ ساعت راه رو کوبیدیم رفتیم پیشش اول که اخماش تو هم بود بعدشم گفت ناهار خوردید که؟ یعنی برای غذا دعوت نیستید😐منم گفتم نه ولی من میل ندارم خسته راهم اگر فلانی میخوره بخوره(شوهرم) نیم ساعت بعد دیدم اومد در اتاق‌ گفت بیایید ناهار من گفتم نمیام شوهرم اخم کرد که دعوا میشه و فلان من رفتم خداشاهده سه نمونه غذا درست کرده بود با یه عالمه سالاد و سبزی و نوشیدنی و ژله و مخلفات یعنی میز هفت پادشاه چیده بود ولی با ما اینجوری برخورد کرد اینقدر ناراحت شدم اینقدر ناراحت شدم گفتم من گدای لقمه نون نبودم که این زن با من اینجوری رفتار کرد خداروشکر وضعمون خوبه دو تا قاشق برنج کشیدم خوردم تشکر کردم دیگه دست به هیچی نزدم حالا موقع رفتن غذا میکرد همرامون منم نگرفتم به محض بیرون اومدن از خونه به شوهرم گفتم مستقیم برو رستوران غذا بخورم واقعا نفهمیدم فازش چی بود

وای خدا جدیدا مردم خود درگیری دارن😂😂 مادرشوهرم عید زنگ زنگ زنگ که بلند شید بیایید اینجا هرروز گفت ...

نمیدونم والا ما هم می‌خواستیم یه سر بریم چون همیشه خودشون اصرار میکردن

تعارفشون الکی بوده پس اشکالی نداره دیگه هیچ وقت نرید خونشون اونا هم خواستن بیاین خونتون بهونه بیاری ...

ن اصلا شوهرم از اولم راضی نبود خیلی بهش برخورد ما خودمون اصلا اینجوری نیستم که خودمون و جایی دعوت کنیم حتی خونه فامیل با دعوت طرف مقابل میریم