2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه هاشون از پوشک گرفتن بگن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 81 پست
میخواستم زکدتر بگیرم اما دکترش گفت زوده فعلا بچه افسردگی میگیره

برخوردت باهاش خيلللللي مهمه

چندروز خونه بمون و جايي نرو

براي روز اول عاديه فقط وقتي تصميم گرفتي پشيمون نشو روز دوم يه ساعت ببر بيرون بدون پوشك

روز سوم دو بار ظهر و عصر يه ساعت ببر نزديك خونه باش كه برگردي

صبرو و حوصلتو زيادتر كن واكنش بدت خيلي تاثير منفي داره

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧
برای من برعکس همه هست من شانس ندارم پسر من حتی تو خوابیدنش هم اذیت میکنه 

عزیزم بچس دیگه مال منم هزار جور اذیت داره واقعا کلافه شدم از دستش دیگه باید صبوری کرد

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خ زوده.از ۲۰ماهگی یواش یواش ببرش وقتی دیدی نیم ساعت نیم ساعت جیش میکنه یعنی زوده دست نگهدار.وقتی ...

اها. ممنون عزیزم. اره منم میگم زوده چون. هیچ نمیفهمه  کوچیکه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
یاد میگیره نگران نباش تازه روز اولِ باید صبور باشی کم کم راه میفته تشویقش کن اصصصلا دعواش نکنی م ...

دعواش نمیکنم برای جیش کردنش اما وقتی میگم بشین روی پات اصلا گوش نمیده کلافه میشم

چند سالشه عزیزم بچتون من پسرم ۱۴ ماهشه.  میشه یادش  بدم از الان ؟ ولی. میگم کوچیکه.   ...

اصلا عزیزم زیر دوسال مخالفم حتی اگه یک سالو هشت ماهشم باشه من میگم بزار دوسالشو پر کنه بچه شما

اصلا توان اینو نداره جیششو تو مثانه نگه داره گناه داره 

از طرفی خودت هلاک میشی باید به یه درکی برسه بچه

دوسه کلمه حرف بزنه حداقل

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اول اینکه باید بهت بگم صبر و حوصله باید داشته باشی اصلا دعواش نکنی و اینکه اصلا مستقیما از کودکت نخواه ک بره سرویس جیش کنه یا پی پی ،انشالله از فردا ک پاشدی پوشکش رو از پاش در اوردی بگو مامان میخاد بره جیش کنه و خودت اینکارو انجام بده اون باهات بیاد سرویس و وقتی ببینه شما دارین اینجوری تخلیه میکنید اونم کم کم جذب میشه اینکه بگم مدفوع ممکنه براشون سخت بشه چون قبلا تو پوشک میکردن ،تجربه شخصیه منه ک ب همین مشکل برخوردم وبچم نتونست تا چندین رو دفع داشته باشه و پددشون چون روز ها توی دسترس نبودن مجبور شدم خودم بدون اینکه بهش بگم اینکارو جلوس انجام بدم اینکه غذاهای ملین بده ک شکمش راحت راه بیفته بعد ک کم کم یاد گرفت میتونی کم کم قطع کنی (همه بچه ها تا چند روز اول ممکنه نتونن جیششون رو نگه دارن و تو  شلوارشو جیش کنن یا یادشون بره اصلا چیز غیز طبیعی نیس شما باید همراهیش بکنی هر یک ساعت برین سرویس ک اونم جذب بشه یا وقتی میبیتید مایعات خورده ۱۵ بعد برین سرویس چیزی رو تاکید نکنید ک بچه زده بشه )

بچه منم بارها اوایل تو شلوارش جیش کرد کم کم یاد میگیرن

💑
برخوردت باهاش خيلللللي مهمه چندروز خونه بمون و جايي نرو براي روز اول عاديه فقط وقتي تصميم گرفتي ...

اون اینقدر سر من داد میزنه..خیلی هم باهوشه اما این  یه مورد رو اصلا همکاری نمیکنه.

خب من تجربم رو میگم پسرم اکثرا به پوشک حساسیت نشون میداد تو دو سال و یکناهگی رسما پوشک رو باز کرد و اصلاااا قبوب نکرد ببنده خب من کارم نسبتا تو خواب راحت بود شبا اصلا جیش نمیکرد و تو خواب روزشم تمیز بود پوشکش صب زود که از خواب بیدار شد بالافاصله میبردمش دسشویی و تشویقش میکردم جیش کنه خب چون اول صب بود و مطمئن بودم جیش داشت انجام میداد و کلی تشویق و هورا و افرین بعد از اون تا یک هفته یک ربع نیم ساعت یبار بردمش دسشویی هروقت میدیم همکاری نمیکنه اب باز میکردم و میزدم به پاهاش و اکثر مواقع جیش میکرد این مابین پیش میومد که من یادم بره ببرم و جسش کنه تو شلوار که میبردمش دسشویی و میگفتم مامانی ادم تو دسشویی جیش میکنه تا براش موتور بخرن تقریبا بعد از ده روز دیگه تو شلوار جیش نکرد ولی دو تا  مشکل بزرگ پیش اومد که پی پی رو تو دسشویی نمیکرد و خیلی ریلکس تو شلوار میکرد و موقعس هم که جیش داشت اعلام ننیکرد بهم فاصله جیش ها رسیده بود به چهار ساعت اما بازم باید خودم میبردم نمیگفت جیش دارم تو شلوارشم نمیکردا ولی نمیگفت دقیقا یک ماه طول کشید که گفت جیش داره و رفت دسشویی اما همچنان پی پی رو نمیگفت و من کلا کمین میکردم به محض دیدن علائمش میبردم و کلی اونجا تشویق میکردم تا دسشویی کنه شد دو ماه و رسما قبول کرد جیش و پی پی رو بره دسشویی اما توی بیرون و مهمونی خودم کلا حواسم بود و تند تند میبردم  دسشویی الان تقریبا شش ماهه از پوشک گرفتم و همچنانم حواسم هست که نکنه یادش بره تو طول پروسه پوشک اصلا جایی نرفتم و پسرم کلا از قصری خوشش نیومد و کنار سنگ دسشویی نشست دسشویی کرد هفته اول طبیعیه همکاری نکنه و خیلی وقتا شلوارشو کثیف کنه اضلا دعوا نکن و اشترس نده بهش این پروسه خیلی زمان بره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اصلا عزیزم زیر دوسال مخالفم حتی اگه یک سالو هشت ماهشم باشه من میگم بزار دوسالشو پر کنه بچه شما اصلا ...

اره.  حرفت کاملا درسته من دوتا بچه بزرگ دارم یکی ۷ سال دومی ۱۱ سال     ولی یادم رفت چند سالگی. ازشون  پوشک گرفتم.    الان همه میگن.   بش یاد بده   میگمشون کوچیکه.   تازه راه افتاد بلده راه بره 

ایشالا با دعای شما ..۲ سال و ۷ ماهش هست

خب ماشالابزرگم هست زود یاد میگیره ب امیدخدا

من دخترم دوسالو یک ماهشه یک ماهه از پوشک گرفتم

ببین اگه ی موقع روفرشت جیش کرد اصلا سرش داد نزن فقط بگو این جیشت یا پی پیت خونشون نرفت 

از بچه های همسنو سالش مثال بزن مثلافلانی بزرگ شده میره دسشویی جیش میکنه توام اقا شدی خانم شدی من اینجوری میگفدم ب دخترم

هروقتم از فردا جیش کرد دسشویی ی شکلاتی چیزی جایزه بده بهش بگو جایزه جیش کردنت تابدونه چی ب چیه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دیر شروع کردی خیلی

چرا الکی بهش استرس میدی بهترین سن از پوشک گرفتن دو نیم سال تا سه سال هست زیر اون خوب نیست بعدا بچه دچار مشکل میشه و خیلیاشون دچار شب ادراری میشن 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اول اینکه باید بهت بگم صبر و حوصله باید داشته باشی اصلا دعواش نکنی و اینکه اصلا مستقیما از کودکت نخو ...

امیدوارم ..زودتر یاد بگیره..ممنونم از توضیحاتت فردا صیح با انرژی تر انجام میدم..مرسی گلم

اره.  حرفت کاملا درسته من دوتا بچه بزرگ دارم یکی ۷ سال دومی ۱۱ سال     ولی یادم رفت چ ...

ب این دورو وریا باشه ک میگن از چهل روزگی از پوشک بگیر بچرو

باورت میشه خاله شوهرم میگفت ازشیش ماهگی بگیر! اخه این ظلم نیست ب خودمو بچم؟

حتما این چندماهم صبرکن عزیزم دوسالگی بگیر 

ب این دورو وریا باشه ک میگن از چهل روزگی از پوشک بگیر بچرو باورت میشه خاله شوهرم میگفت ازشیش ماهگی ...

اره حتما.  از دوسالگی بقول خودت.    بش یاد میدم. اینا که ب من میگن.  محلوش نمیذارم   بذار هرچی دلشون  بخواد بگن 

تا سه سالگی وقت هست میتونی روزش رو کم کم بگیری ولی شب رو اصرار نکن بزار سه سالش تکمیل بشه ،،من دکتر پسرم گفت اگه امادگی نداره اصنزیر سه سال اصلا نگیرید ولی خب شما میتونی ریز ریز بگیری

البته سه روزی تلاش کن 

وقتایی ک باباشون هم هستن درو باز بزار بزازید اونم باهاشون بره کم کم علاقه پیدا میکنه 

💑