2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه هاشون از پوشک گرفتن بگن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 81 پست
چرا الکی بهش استرس میدی بهترین سن از پوشک گرفتن دو نیم سال تا سه سال هست زیر اون خوب نیست بعدا بچه د ...

حقیمت و گفتم. خواهرم هم بچش دو سال و چند ماهشه دیر گرفته ،الان اذیتش میکنه.  من بچه هامو از هشت ماهگی عادت دادم ،تو یک سالگی میگفتن جیش داریم ولی باز کثیف کاری میکردن .تو دوسالگی دیگه پوشک نکردم و به خودشون جیش نکردن، مگه مریض میشدن اون تایم فقط پوشکشون میکردم. استرس چیه بزار بدونه واسه بچه ی بعدیش. 

دعواش نمیکنم برای جیش کردنش اما وقتی میگم بشین روی پات اصلا گوش نمیده کلافه میشم

بچه من اپلا نمیشست سرپا جیش میکرد دو هفته بعد قبول کرد بشسنه چند بار الکی جلوش نشستم گفتم ببین مامانی چطوری میشینه جیش میکنه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما.  از دوسالگی بقول خودت.    بش یاد میدم. اینا که ب من میگن.  محلوش نمیذا ...

بلانسبت شماو اطرافیانتون حرف مفت زیاده هرچیزی وقتی داره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اره.  حرفت کاملا درسته من دوتا بچه بزرگ دارم یکی ۷ سال دومی ۱۱ سال     ولی یادم رفت چ ...

عزیزم وقتی دیگران حرفی میزنن حالا در هر مواردی شما بایستی بگید دکتر کودکتون اینجوری صلاح دیدن و سن تقریبی برای از پوشک گرفتن تا سه سال جا داره با توجه ب امادگی کودک گرفته میشه 

وقتی حرف از دکتر میشه یعنی اینکه دکترش ک تجربش صد برابر از شما بیشتره اینجوریه نظرشون

💑
حقیمت و گفتم. خواهرم هم بچش دو سال و چند ماهشه دیر گرفته ،الان اذیتش میکنه.  من بچه هامو از هشت ...

افرین به شما که زمانی که بچه مثانش امادگی نداشت اموزشش دادی هرچیزی اصپلی داره و راهی قطعا دگتر و متخصص خیلی حیلی بیشتر از من و شما میدونن و سن مناسب داره این کار هرچیزی زود انجام دادنش هنر نیست قرار نیست برای بچه تنش و استرس فراهم کنیم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

افرین به شما که زمانی که بچه مثانش امادگی نداشت اموزشش دادی هرچیزی اصپلی داره و راهی قطعا دگتر و متخ ...

بآور کن بچه هام هیچ مشکلی نداشتن، هرگز شب ادراری نداشتن الان ۱۴ و ۱۰ ساله هستن.  اونوقت من چکارش کردم فقط صب که بیدار شده به جای اینکه تو شلوارش جیش کنه حالت خوابیده تو بغلم گرفتمش رو لگنش. نمیدونم برات چطور توضیح بدم ،جوری گرفتمش که به کمرش اسیب نرسونم. من هیچوقت ندیدم شب ادراری یا مشکلی داشته باشن از این قبیل. 

استارتر یه چیز دیگ هم ک بگم بچم چون مدفوع رو نمیتونست اوایل تخلیه یکی دوبار تو شلوارش کرد و من اصلن هیچی بهش نمیگفتم هیچی ،،،چون چند روزی یه بار انجام میداد و کلا دغدغم شده  شده بود اون روزا پی پی این طفلی ک تخلیه کنه مقعدش رو چرب کردم از بین باروغن زیتون غذا هاش رو با روغن زیتون میپختم و الوچه میریختم تو سوپش بیشترا غذای سوپی میدادم این راها یه ذره جواب داد ولی تو شلوارش انجام داد و سرویس نمیرفت نمیدونست ک این کار هم باید تو سرویس انجام بده من هودم بشخصه وقتی انجام دادم جلوش اونم یاد گرفت و هر وقت پی می داره میبرمش شلنگ میدم دساش یکم اب بازی میکنه ک فضا برای بچه راحت باشه و سرویس رفتن رو دوس داشته باشه 

روی صندلی هم نننشونش وقتی دوس نداره بچه منم دوس نداره کلا نشینه هم بچه چون باعث میشه نتونه محتویات رودش رو کاملا تخلیه کنه

💑
عزیزم وقتی دیگران حرفی میزنن حالا در هر مواردی شما بایستی بگید دکتر کودکتون اینجوری صلاح دیدن و سن ت ...

اره گلم. هنوزکوچیکه  بچم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

سلام عزیزدلم من داشتم دعا برای بارداری پیدا میکردم تاپیک سال۹۸ تورو دیدم بعد نگاه کردم دیدم بچه دار شدی

خیییییلی خوشحال شدم انشاالله در پناه امان زمان باشه

تجربه ای داری برای بارداری فدات شم؟

من ده ماهه عروسی کردم فعلا دکتری نرفتم اما چندماهه اقدامم

سلام عزیزدلم من داشتم دعا برای بارداری پیدا میکردم تاپیک سال۹۸ تورو دیدم بعد نگاه کردم دیدم بچه دار ...

سلام گلم..من تازه پیامتو دیدم..عزیزم من خیلی ندر و نیاز کردم..متوسل شدم به حضرت ابوالفضل..چله بری کردم..

دکتر رفتم اسم دکترم مریم باوریان بود اما گفت حامله نمیشی حتی اگه ای وی اف کنی نمیگیره..شوهرم واریکوسل گرید ۳ داشت هر دو طرفش...خووم تخمک تولید نمیکردم هی باید قرص میخوردم..شوهرم راضی نشد به ای وی اف..دکترم دیگه نرفتیم.من ندر کردم کلی هرچیزی که فکرشو کنی پول غدا و خیلی چیزای دیگه..همه رو هم ادا کردم..یه خانومی اومد تو تاپیکم دلمو شکوند منم برگشتم بهش گفتم من حضرت مریم نیستم ولی خدایی که اونو بدون شوهر حامله کرد منم با این مشکل میتونه حامله کنه..یک ماه بعد باردار شدم..بچه ام خداروشکر سالم بود رفتم پیش یه دکتر خوب که خدا برام فرستاد از اسمون اسمش خانم دکتر منیژه جوانمرد هست زایمانم انجام دادم و پسرم به دنیا اومد..

درسته خیلی خیلی خیلی حاملگی بد ویاری داشتم و سرگبجه و حالت تهوع شدید حتی بعد از زایمانم.حساسیت به جفت داشتم و اسم گرفنه بودم و تنگی نفس فوق العادخ بد اما خداروشکر الان پسرم سالمه و به حاجتم رسیدم..

قبل از اقدام من و شوهرم نماز خوندیم و من به حالت سجده بود حتی چند دقیقه بعد از اقدام..خیلی جنسینگ و چیزهای مقوی تو یک سال به شوهرم دادم خودم سردی نمیخوردم به خاطر تخمک هام که بتونم تخمک گذاری کنم..لبنیات حذف کرده بودم خودم تو یک سال..این کارای من بود و خاطره من از بارداری خیلی سختم...من بعد از یک سال باردار شدم.

امیدورام به دردت بخوره ببخشید طولانی شد...یا علی 

سلام گلم..من تازه پیامتو دیدم..عزیزم من خیلی ندر و نیاز کردم..متوسل شدم به حضرت ابوالفضل..چله بری کر ...

عزیزم خیییلی ممنونم از جوابت...خدا پسر نازتو حفظ کنه برات..

من ده ماهه عروسی کردم فقط ماه اول جلوگیری داشتم اما از ماه دوم از هیچکدوووم از روش های جلو گیری استفاده نکردم اما خب اقدام جدی هم نبودم

یعنی رابطه بود اما نه به عنوان اقدام....

و اینم بگم یه دوره ای میل جنسی شوهرم خخیییییلی پایین اومده بود و در ماه مثلا پنج یا شیش بار رابطه داشتیم...

و هیچوقت توی روز خاصی رابطه نداشتم که بگم مثلا دقیق از بعد پریودی بوده یا روز تخمک گذاری و....

یعنی در واقع هیچکدوم از مراقبت های اقدام رو نداشتم فقط رابطم بدون جلوگیری بوده...

ولی نگران شدم که چرا و چطور بارداری اتفاق نیوفتاده..

و دکترم تا حالا نرفتم..حقیقتا از دکتر رفتن میترسم نمیدونم چرا

آرزومه طبیعی باردار بشم