2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه هاشون از پوشک گرفتن بگن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 81 پست
شما چندسالته عزیزم؟ قبلا توی مجردی یا متاهلی نامنطمی پریود یا درد شدید و...داشتی.؟ علت تخمک ندا ...

تخمدان هام پلی کیستیت بودن و نامنظمی هم داشتم و خیلی هم کیست های ریز داشتم که به خاطر سردی  بود همش ..گرمی جات خوردم و به کل سردی هارو حذف کردم..

تو نت بزنی میگه چی سرده چی گرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیییلی ممنونم از جوابت...خدا پسر نازتو حفظ کنه برات.. من ده ماهه عروسی کردم فقط ماه اول جل ...

خدا به شما هم یه بچه خوب بوده..من امسال ۲۸ سالم شده و ۲۶ سالگی باردار شدم ..دکتری که من میرم پیشش البته من تهرانم نمیدونم شما کجا هستین خیلی ها رو به روش طبیعی باردار کرده..خودم که باردار شدم بعد رفتم پیش دکتر منیژه جوانمرد...بهش گفتم دکتر دیگه ای بهم گفتم باردار نمیشی اما من باردارم بدون هیچ دارویی و بدون هیچ قرصی ..خودم سمت راستم بعد از پریود درد گرفت و فهمیدم روز تخمک گذاری و اقدام کردم و گرفت خداروشکر...باید برای بارداری همه چیز بدنت اوکی باشه هم خودت هم همسرت..سعی کن با برنامه ریزی و با داروهای مکمل و خوردن چیزهای مقوی خودتو بسازی که تو حاملگی بدنت کم نیاره و بتونی به قول معروف زایمان راحتی داشتی باشی و بچه سالم داشته باشی و به دتیا بیاد

شما چندسالته عزیزم؟ قبلا توی مجردی یا متاهلی نامنطمی پریود یا درد شدید و...داشتی.؟ علت تخمک ندا ...

نداشتن استرس و اینکه به دل خودت بد راه نده منم یک سال اقدام بودم و هرماه بی نتیجه بود و پریود میشدم اخراش نا امید شدم و دیگه پیش اون دکتر نرفتم و بچه ام از خدا خواستم اونم برام بهترین دکتر بود..وقتی اقدام کردم یک هفته پریودم عقب افتاد و بی بی چک زوم مثبت شد و رفتم از دادم که گفتن بله حواب مثبته...بارداری خیلی دوره مهمی هست با استرس انجام نده موقع اقدام 

هر سوالی داشتی بپرس گلم من جواب میدم بهت..فقط هر وقت باردار شدی یاد منم بیفت و برام دعا کن من تو نی نی سایت خیلی ها برام دعا کردم و منم حاجتم رو گرفتم.

ممنونم...

هر سوالی داشتی بپرس گلم من جواب میدم بهت..فقط هر وقت باردار شدی یاد منم بیفت و برام دعا کن من تو نی ...

خیییلی لطف کردی عزیز دلم...

من هنوز دکتری نرفتم و نمیدونم تنبلی یا کیست دارم یا نه

شایدم اقدام هام درست و یه موقع نبوده...

اما جون عزیزت از ته دل دعا کن واسم و صلوات بفرست

حاجت روا بشی🌷

خیییلی لطف کردی عزیز دلم... من هنوز دکتری نرفتم و نمیدونم تنبلی یا کیست دارم یا نه شایدم اقدام ...

حتما عزیزممن خودم محتاج دعام..توهم منو یادت نره..

اسم منم فرشته هستش❤❤در پناه حق...