الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خیییلی ممنونم از جوابت...خدا پسر نازتو حفظ کنه برات.. من ده ماهه عروسی کردم فقط ماه اول جل ...
خدا به شما هم یه بچه خوب بوده..من امسال ۲۸ سالم شده و ۲۶ سالگی باردار شدم ..دکتری که من میرم پیشش البته من تهرانم نمیدونم شما کجا هستین خیلی ها رو به روش طبیعی باردار کرده..خودم که باردار شدم بعد رفتم پیش دکتر منیژه جوانمرد...بهش گفتم دکتر دیگه ای بهم گفتم باردار نمیشی اما من باردارم بدون هیچ دارویی و بدون هیچ قرصی ..خودم سمت راستم بعد از پریود درد گرفت و فهمیدم روز تخمک گذاری و اقدام کردم و گرفت خداروشکر...باید برای بارداری همه چیز بدنت اوکی باشه هم خودت هم همسرت..سعی کن با برنامه ریزی و با داروهای مکمل و خوردن چیزهای مقوی خودتو بسازی که تو حاملگی بدنت کم نیاره و بتونی به قول معروف زایمان راحتی داشتی باشی و بچه سالم داشته باشی و به دتیا بیاد
شما چندسالته عزیزم؟ قبلا توی مجردی یا متاهلی نامنطمی پریود یا درد شدید و...داشتی.؟ علت تخمک ندا ...
نداشتن استرس و اینکه به دل خودت بد راه نده منم یک سال اقدام بودم و هرماه بی نتیجه بود و پریود میشدم اخراش نا امید شدم و دیگه پیش اون دکتر نرفتم و بچه ام از خدا خواستم اونم برام بهترین دکتر بود..وقتی اقدام کردم یک هفته پریودم عقب افتاد و بی بی چک زوم مثبت شد و رفتم از دادم که گفتن بله حواب مثبته...بارداری خیلی دوره مهمی هست با استرس انجام نده موقع اقدام
شما چندسالته عزیزم؟ قبلا توی مجردی یا متاهلی نامنطمی پریود یا درد شدید و...داشتی.؟ علت تخمک ندا ...
هر سوالی داشتی بپرس گلم من جواب میدم بهت..فقط هر وقت باردار شدی یاد منم بیفت و برام دعا کن من تو نی نی سایت خیلی ها برام دعا کردم و منم حاجتم رو گرفتم.