2777
2789

منم درسم عالی بود درحدی ک زندگیم کلا شده بود درس، غیر درس خوندن هیچ کاری نمیکردم جایی نمیرفتم سرگرمی نداشتم تجربی هم میخوندم ولی نتونستم تو کنکور موفق بشم

اگه صرفا با حفظ کردن و روال عادی درس خوندن پیش بره موفق شدنش سخت تره باید درسا رو بفهمه و متوجه بشه، درسته من سال آخر بخاطر مریضی مامانم نتونستم تمرکز کنم ولی از اینکه همه زندگیمو فقط درس خوندم و موفق نشدم پشیمون بودم، شما هم از الان بهش فشار نیارین درس خوندن متوسط ب بالا خوبه نکه همه زندگی آدم بشه کتاب و درس و مدرسه 

سه سال آخرو خوب بخونه و هرسال کتابای تستی اون سالو کار کنه و برنامه ریزی مناسبی داشته باشه ایشالا موفق میشه البته علاقه هم شرط اوله

اخی خودت تیز قبول نشدی میخوای بچه مردمم موفق نشه😂ینی چی درسش خوب نی، از دبیرستان نره تیزهوشان... مش ...

حالا قبول هم نشده باشه فک نمیکنم هیچ چیز رو از دست داده باشه 

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ریاضیش عالیه نماینده گروه ریاضی استان دبیرشه گفت که  چیزی رو  اشتباه کنم سریع اشتباه ...

خیلی خوبه معلومه که هوش و اعتماد به نفس خوبی داره 

کتاب تست هم برای ریاضی بزنه 

منم درسم عالی بود درحدی ک زندگیم کلا شده بود درس، غیر درس خوندن هیچ کاری نمیکردم جایی نمیرفتم سرگرمی ...

ممنون اصلا کاری بهش ندارم ماشالله هوشش خیلی خوبه روزی یک دوساعت درس بخونه الان بسته ولی گفتم شایدانشجو پزشکی باشه اینجا یه راهنمایی کنه