2777
2789

چه کاری دوست دارین کنین که شرایطشو ندارین؟شرایط مالی روحی اجتماعی یا هرچی...

مثلا من دوست دارم مغازه بزنم

یا اینکه برم یه مسافرت دور

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد...چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم...❤🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان دلم میخاد برم دوچرخه سواری ولی نمیشه

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

من دوس دارم کارِ خونگی داشته باشم که هیچ هنری بلد نیستم شهرمونم یه شهر کوچیکه نداره از أین بسته بندی و اینا

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

دوست دارم برم دانشگاه....دوست دارم شاغل بشم

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

من دوست دارم یه کار هنری کنم ک درآمد هم داشته باشم

من عاشق نقاشی ام بدون کلاس نقاشیم عالیه حتی چند نفر ازم خواستن واسه خونشون تابلو بکشم اما متاسفانه شوهرم اجازه هیچ غلطی رو بهم نمیده

عاشق موسیقی و سازم ولی خب اجازه یادگیری ندارم

هنر من نهایتا خونه موندن و در آینده بچه زاییدن براش باشه

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻
همین الان دلم میخاد برم دوچرخه سواری ولی نمیشه

چراااااا؟

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
من دوست دارم یه کار هنری کنم ک درآمد هم داشته باشم من عاشق نقاشی ام بدون کلاس نقاشیم عالیه حتی چند ...

چقددددررررررررظالمانه

چقددددررررررررظالمانه

دقیقا

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻
من دوست دارم یه کار هنری کنم ک درآمد هم داشته باشم من عاشق نقاشی ام بدون کلاس نقاشیم عالیه حتی چند ...

چرااااا اجازه نمیده؟!☹

تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد...چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم...❤🌱