2777
2789

سلام خواهران.

اللهم صلی الله محمد و آله محمد و عجل فرجه

کارهای خبری که خودتون یا بقیه دید انجام داده اند بگید .

تا من و بقیه هم یاد بگیریم .

نکته:

ریا به چیزی گفته می شود که فرد شماره ببیند بشناسد این جا ما یاد می دید ومن عمل خواهم کرد و شما ثواب نوشته خواد شد.پس لطفا کلمه ریا می شه و... نگید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهد کودک راه انداختم 25 گاهی کم یا بیش بچه ی بدون مدرک دارم تقریبا میشه گف مهدخیریه هست

حسم کنارشون عالیه لبخند از ته دلشون خوشحالیشون خاطرشون رفتم کیک یاد گرفتم فکرشو بکن بچع ای کع به عمرش کیک‌تولد ندیده 

الان تقریبا هر ماه تا هوس کنن جشن داریم  

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

یک عادتی برای خودم پابرجا کردم ازوقتی شاغل شدم، اینه که داخل همراه بانکم هر روز مبلغی رو به موسسه محک کمک میکنم.

داخل روستای همسرم یک نونوایی هست که ازاقوام شونه .

هرچندوقت یکبار یک روز کل نون هارو به هزینه خودم به مردم میدن این کار برای شادی روح عمومه...

روز عاشورا هم ۳٠۰ تایی ساندویچ پخش میکنیم ( من و ابجیم)

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

دعا کنین وضع مالیم بهتر شه  میخام این تعدادو دو برابر کنم 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

کاری که اخیرا از دوستم یاد گرفتم اینه که به بچه های پرورشگاه کمک میکنیم.

یک روز میریم پیش شون براشون گیتار میزنم خوراکس میبریم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

دوست دارم برم مغازه ها بگم هرکی حساب دفتری داره و نتونسته پرداخت کنه همه رو حساب کنم

ولی نمیتونم

گفتم شاید یکی تونست انجام بده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

واینکه هر سال با همسرم ماه رمضون چندتا سبد غذایی پخش میکنیم 

امسال با این گرونیا نشد  به هر کدومشون یه مبلغی دادیم تا خودشون هر چی میخان بخرن 

از صلوات برای مردگان بی سرپرست. تا جهیزیه برای عروس. کاری که تو فکر کنی ثواب کردی خیره حالا هر چی ...

من صلوات برای اموات درماه کمک به بچه کار وبخشیدن خانوادم که ترکم کردن وصبوری

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)