2777
2789
عنوان

دوستم میخواد خودکشی کنه

2571 بازدید | 86 پست

داشتیم از باشگاه برمیگشتیم

بهم گفت میتونی بیای چند دقیقه روی این چمنا دراز بکشیم

خب منم ک کاری نداشتم و دیدم از صبح تو خودشه قبول کردم وقتی دراز کشیدیم

یه آهنگ گذاشت و سفره دلش رو باز کرد

وقتی اون حرفش و زد

منم حرف دلم و زدم

میدونی

یه صحنه مسخره بود

جفتمون جلوی خودمون رو گرفتیم

جفتمون با یه بغض خفیف حرف میزدیم

من تا حالا جلوی کسی گریه نکردم 

اونم همینطور پس نتونستیم

۵ ماهه میشناسمش

همه اش در مورد خودکشی میگه بیاید راهنماییم کنید چیکارش کنم :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهاش نزار باهاش وقت بگدرون نصیحتش نکن گوشش از این حرفها پره فق دلیل منطقی کن برا تعریف کردن ازش این ک از اون فق یدونع ت دنیا هس اگ برع ت تنها میشی

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)

بنظر من ک باید باهاش صحبت کنی و خانوادش،، دختر فامیلمون ۱۸سالشه، ب دوستو ایناش همه گفته خودکشی میکنم،، ینفر دیگ میخاسته ولی باباش گفته فقط پسر عموت، دختره هم خوسو دار زده، ب همین رراحتی، بنظرم باید دوستاش ب خانوادش اطلاعمیدان شاید واقعا میشد کاری کرد

میشه بگی تقریبا مشکلش چیه؟ و اینکه چیزی مصرف می کنه یا نه؟

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

اگر خواست اینکارو بکنه فقط هی نگو نکنننن واییی نکنننن فلان میشی فلان کنی یا مثلا نگو نمیتونی چون جریحه دار میشه

بگو بکن 

اخرش ک چی؟

فک کردم اخرش چیه؟؟

تموم میشه؟

بگو فکر کردی خود کشی کنی همه چی تمومه؟؟؟

اون دنیا پدرتو در میارن

سعی کن قوی بودنو یادش بدی

سلام،حواست بهش باشه..بگو عواقبش بده از چاله میفتی تو چاه...زندگی پس از زندگی بعضی قسمتاش درباره کسایی که با خودکشی میرن اونور میگه که چقدر براشون بد شده

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)