2777
2789
عنوان

دوستم میخواد خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 86 پست
خب اعتقاد داشته باشن ۶۰سال عذاب بکشن درست میشه؟ 

همون دیگه بر میگرده به پایه اعتقادی گلم. کسی که به آخرت اعتقاد داشته باشه ۶۰ سال تو سختی بودن براش در مقابل زندگی ابدی میلیاردها ساااال دیده نمیشه.

حضرت آسیه تمام عمر زن فرعووون بود. فرعونی که مردها رو زنده زنده سر می‌برید و زن ها رو اسیر میکرد. دیگه بدتر از فرعون نداریم تو قرآن. آخرشم توسط خود فرعون کشته شد حضرت آسیه . تنها زن شهیده که اسمش تو قرآن اومده آسیه است. که خود خداوند فرموده در خود بهشت نزد خودم بهش خانه دادم و در نزد خودم متنعم میشه و فرعون علی آباد در جهنم هستش. وقتی نگاه آخرتی و ابدی باشه ۴۰-۵۰-۶۰ سال این دنیا و سختی هاست  سخت نمیگذره

عزیزم متن رو دقیق تر بخونید. من نمیگم کسی تو سختی نیست. میگم بدترین سختی های عااالم به اهل بیت و پیا ...

عزیزم لطفا دین رو قاطی نکن 

چون اعتقاداتمون فرق داره از بحث دین بیا بیرون من با ۱۴۰۰سال پیش و مردمان اون زمان کاری ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دیگه بر میگرده به پایه اعتقادی گلم. کسی که به آخرت اعتقاد داشته باشه ۶۰ سال تو سختی بودن براش د ...

🙄😳 وقتی هر روز زجر باشه حرف زن بله خیلی راحته مثل آب خوردن و سالها درد کشیدن سخته وقتی داغون بشی،  بیمار بشی،  لحظه لحظه ات درد و عذاب باشه اینارو نمیگی عزیزم

من یه دوستی داشتم خودکشی کرد بعد رفتم پیش مشاور و باهاش صحبت کردم که من باید چیکار می کردم که جلوی خ ...

من خودم قبل اون به فکر خودکشی بودم و الانم فقط یه دلیل برای انجام ندادنش دارم

با احترام خیلی نظرای پوچ و سطحی میدین کسی به ته خط برسه براش عذاب اون دنیا مهمه به نظرتون؟یا کسی که ...

اتفاقا به نظر من اگه اون دنیایی وجود داسته باشه نباید آخرت کسی که با برخورد کردن به مشکلات دست به خودکشی می زنه تا راحت بشه و کسی که همه سختی ها رو تحمل می کنه و برای اینکه یه کوه مشکل به زندگی عزیزانش اضافه نکنه، یکسان باشه! 

تصور کن چقدر ظلمه همه سختی ها رو تحمل کنی بعد بری اون دنیا ببینی دوستت که همون اول زندگی خودش کشت ، الان خوب و خوش و خرم داره اونجا زندگی می کنه!  اون شخص دوستت هست ولی حس می کنی در حق تو که هیچ کوتاهی تو زندگی نکردی چقدر ظلم شده! 

یا ارحم الراحمین
اتفاقا به نظر من اگه اون دنیایی وجود داسته باشه نباید آخرت کسی که با برخورد کردن به مشکلات دست به خو ...

به نظرم چون شما مشکلات حاد و سختی نداشتین و به شدت عذاب نکشیدین نمیتونید بعضیا رو اینارو تجربه کردن درک کنید

به نظرم چون شما مشکلات حاد و سختی نداشتین و به شدت عذاب نکشیدین نمیتونید بعضیا رو اینارو تجربه کردن ...

نمی دونم ولی شما هم نباید تو یه سایت عمومی خودکشی توجیه کنید چون شاید کسی که لب مرز زندگی و خودکشی ایستاده با خوندن کامنت های شما به خودکشی متمایل بشه و دست به این کار بزنه! 

من خبر از زندگی آدم ها ندارم ولی هستند جوان هایی که چون به پوچی یا افسردگی می رسن دست به این کار می زنند!

حتی اگه یه جایی خودت تو سختی های زندگی ات گیر کردی، ولی دیدی با جمله ای و یا لبخندی می تونی به دیگری نور امیدی بدی تا کمی جلوتر بره، کمی بالاتر بره، نباید دریغ کنی! 

خراب کردن و افتادن و ناله کردن و نابود کردن همه به بدترین وجه بلد هستند!  

یا ارحم الراحمین
نمی دونم ولی شما هم نباید تو یه سایت عمومی خودکشی توجیه کنید چون شاید کسی که لب مرز زندگی و خودکشی ا ...

نه توجیه نمیکنم فقط گفتم کاربرها درک نمیکنن اون طرف مقابل رو همین آخه همه خودشون اون مشکلات طرفو ندارن درک نمیکنن طرف چی میگه اکثرا مسخره میکنن یا مثلا خیلی ساده میگیرن میگذرن

کسی که بخواد خودکشی کنه کسی نمیتونه جلوشو بگیره باید خودش نظرشو عوض کنه و افکارشو تغییر بده تو چیکار میتونی بکنی جز اینکه سعی کنی نظرشو عوض کنی اونا خودشون باید بخوان