2777
2789
عنوان

دوستم میخواد خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من میگم وجود نداره

قطعا وجود داره. یه کم دور و برا جستجو کنی به قطعیت می‌رسی. مهم ترین دلیلش نبود عدالت تو این دنیا است.

کسی که یه نفر رو کشته با کسی که هزار نفر رو کشته یه بار کشته میشن. ولی جرم این کجا و جرم اون کجا. 

این همه مردگان بعد مرگشون میان تو خواب ما. باهاشون حرف میزنن . ما رو میبینن. برادر من فوت شده بعد مرگش اومده به خوابمون. و ازکارهایی که ما میکنیم خبر داره و مثلا گفته فلان کار رو نکنید . یا مثلاً اومده تو خوابمون و گفته فلان نذر و فاتحه ای که برام فرستادید به دستم رسیده . . هزار هزار هزار نشونه دیگه. 

با احترام خیلی نظرای پوچ و سطحی میدین کسی به ته خط برسه براش عذاب اون دنیا مهمه به نظرتون؟یا کسی که ...

خ پس چی درسته به نظرت؟!!!

خودکشی یعنی قتل نفس. و یعنی گناه کبیره . خودکشی یعنی اینکه طرف به ته خط رسیده. ته خط رسیدم یعنی چی؟ یعنی از همه چیز و همه کس تاااا امید شده. حتی از خدا. ولو اینکه حتی خدا رو هم طرف ممکنه قبول نداشته باشه. پس چون سه تا گناه کبیره. 

قتل نفس. ناامیدی. ندیدن خدا. 

طرف بخاطر این گناهان کبیره بعد خودکشی عذاب میشه

پاشو برو خودت اونایی رو که اونم زندگی پس از زندگی و خودکشی کردن رو پیدا کن . آدمهای به ته خط رسیده بودن . و عاقبت خودکشی شون رو ببین

بله متاسفانه اغلب کسانی که از دین خارج میشن و پوچ گرا میشن نهایت خودکشی میکنن و چقدر بده 

کی میگه الان ما تو کشورمون همه مسلمانن آمار خودکشی چرا بالاست روانشناسان هشدار دادن دیگه

سالی که گذشت ۵نفر تو شهرمون خودکشی کردن همشون هم زیر ۲۰سال با اینکه شهرمون کوچیکه و همه همدیگه رو می ...

دلیل عمده اش به نظر من فضای مجازی . و عدم اعتقاد به خداست. در همه برهه از تاریخ ازاول خلقت بشر تا به حال انسان درگیر هزار و یک مشکل و مسیله بوده. اعم ازفقر تنگ دستی جنگ. اسارت. مریضی. و... 

لطفااااا باهاش صحبت کن بازم

لطفاااااااا بهش بگو که باهات راحت باشع 

مشکل اصلیش رو بگع 

بذار بت اعتماد کنه لطفااااا هرکاری از دستت برمیاد انجام بده 

بلکه منصرف شه...😔😔

بگو هر موقع خواست بیاد پیشت و باهات صحبت کنه بیرون ببرش

گردش و سینما ‌.. لطفااااا 

انشالله ک مشکلش حل شه

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
خب خود خدا بکشه راحت کنه خلاص چرا عذاب خب

در کل تاریخ بشری هییییچ کس و هیییچ خاندانی به اندازه امام حسین و خانواده اش اسیری و عذاب و زجر نکشیدن . 

مهم نوع نگاه من و شما به سختی و مشکلات هستش

حالا فکر نکنید صدام از جای گرم بلند میشه. 

من خودم وقتی زیر بیست سال داشتم خیلی خیلی خیلی زجر کشیدم از خونه فراری بودم. واقعا عذاب کشیدم. حتی یکی دوبار به خودکشی هم فکر کردم ولی اعتقادم به خدا الحمدالله نذاشت عملیش کنم. 

و با تمام وجود به این اعتقاد پیدا کردم که ان مع العسر یسرا

در کل تاریخ بشری هییییچ کس و هیییچ خاندانی به اندازه امام حسین و خانواده اش اسیری و عذاب و زجر نکشید ...

با احترام قبول ندارم

هستن کسانیکه هزاران بار در روز آرزوی مرگ میکنن بخاطر عذابها و سختیهاییکه میکشن

کی میگه الان ما تو کشورمون همه مسلمانن آمار خودکشی چرا بالاست روانشناسان هشدار دادن دیگه

من گفتم خودکشی نیست؟ 

بنده دلیلش رو گفتم.

اکثر چه کسانی خودکشی میکنن؟ 

کسانی که به پوچی رسیدن . 

نه به خدا اعتقادی دارن نه به آخرت. و یا اگر اعتقادی هم داشته باشن ناامید هستن . 

کسی که از این دو جدا بشه و در سختی بیفته بعید نیست بره سمت خودکشی. 

در ضمن ما تو کل جهان پایین ترین رتبه خودکشی رو داریم. 

من خودم معلم و مشاور هستم. و در این زمینه خودکشی تحقیق و بررسی انجام میدم. 

کره جنوبی رتبه اول خودکشی رو در جهان داره. در هر صدهزار نفر ۲۵ نفر. 

ایران پایین ترین رتبه رو داره . در هر صدهزار نفر ۶ نفر 

من گفتم خودکشی نیست؟  بنده دلیلش رو گفتم. اکثر چه کسانی خودکشی میکنن؟  کسانی که به پ ...

بله حوادث گویای همه چیز هست اون چه تحقیقیه شما کردین که روانشناسان هم صداشون در اومده هشدار دادن افسردگی،  عصبانیت و خودکشی به شدت افزایش پیدا کرده

با احترام قبول ندارم هستن کسانیکه هزاران بار در روز آرزوی مرگ میکنن بخاطر عذابها و سختیهاییکه میکشن

عزیزم متن رو دقیق تر بخونید. من نمیگم کسی تو سختی نیست. میگم بدترین سختی های عااالم به اهل بیت و پیامبر وارد شد. و خب پایه اعتقادات منو شما شاید با هم فرق کنه. 

من از شما سوال میپرسم. اون کسانی که تو سختی هستن آیا پدر و برادر و برادر زاده و خواهر زاده و عموزاده هاسونو یک جا و به یکباره جلو چشم شون سر بریدن؟

تیکه تیکه کردن؟ بعد کدومشون تشنه و گشنه اسیر شدن عذاب شدن . و...