2777
2789

سلام مامانهای نازنین... میخوام و لازمه دخترمو که دو ساله هست بذارم مهد. ممنون میشم تجربه ها و نکاتی که مهم هستن رو بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بستگی به مهدکودکی داره ک بچتو میزاری...مثلا بعضی مهد هستن  دوربین داره میتونی بچه تو بببینی ببینی رفتار مربی ها چجوریه چون الان قبلش هروی هم بگی طرف تبلیغات می‌کنه و اینا ولی اگه بنظرم اگه اینطوری باشه خیلیم خوبه بچه تون زود زبون میاد اجتماعی تر میشه

ممنون گلی... شما تجربه شو دارین؟ چیا از نظر  رفتاری و بهداشتی و تغدیه و این چیزا لازمه به طور و ...

حتما بهشون بگو دستشو اونجا بشورن قمقمه حتما براش بزار تو لیوان بچه ی دیگه اب بهش ندن، میوه اگه براش میزاری حتما پوست کن خورد کن که با جنگال بخوره شربت مولتی ویتامین بده سیستم ایمنیش قوی بشه چون پسرمن همیشه مریضه کوچیکترین علائم سرماخوردگی دیدی سریع شربت سرماخوردگی بده تا بدتر نشه اگه علائم سرماخوردگی داشت حتما نزار بره که بچه های دیگه رو درگیر کنه

دخترم راحت تر از پسرم مهد قبول کرد بستگی به بچه داره چند روز یه زمانی مهد بمونید تا بچه شما رو ببینه 

و مهم اینه که دچار عذاب وجدان نباشید که فرزندتون مهد می ذارید بچه ها خیلی چیزا حس میکنند و این که مهد برای بچه ها خوبه پسرم خیلی اذیتم می کرد برای مهد رفتن ولی الان که هفده سالشه کلی خاطره تعریف می کنه اون موقع هیچی نمی گفت

حتما بهشون بگو دستشو اونجا بشورن قمقمه حتما براش بزار تو لیوان بچه ی دیگه اب بهش ندن، میوه اگه براش ...

ممنون عزیزم

مولتی ویتامین که تقریبا هفته ای پنج روز بهش میدم روزی یک سی سی

چشم حتما اینا رو دقت میکنم، به اضافه لباس اضافه و پوشک اینا و زیرانداز و ...

این همون بچه ایه ک تو شش هفتگی میگفتی قلبش نمیزنه؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤