2777
2789

کار اسی بد بوده و توجیهی نداره اما زود قضاوت نکنیم شاید شوهرش بهش پول ماهانه نمیده و اس مجبور به این کار شده ..حالا دیگ کاری ک شده از شوهرت بخاه حداقل قضیرو به پدر شوهرت نگه عابروت جلو اونا حفظ بشع 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری برداشت کردی واقعا

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
کار اسی بد بوده و توجیهی نداره اما زود قضاوت نکنیم شاید شوهرش بهش پول ماهانه نمیده و اس مجبور به این ...

اخه میگه می دونستم حساب پدرشوهرمه و برداشت کردم. میگه از حرصم، ولی تهشو پیش بینی نکرد پیامک میره؟ 

کار اسی بد بوده و توجیهی نداره اما زود قضاوت نکنیم شاید شوهرش بهش پول ماهانه نمیده و اس مجبور به این ...

ممنونم عزیزم♥️

حالا ببینم قراره چه بلایی سرم بیاره خودش مطئمنم پیش پدرش نمیگه که من بودم ولی پیش خودش ابروم رفت کامل😓

چطوری برداشت کردی کارت دستت بود یا بانکی دسته چکی چیزی آخه توی بانک که جز صاحب حساب کسی نمیتونه بردا ...

منم تو همین موندم میگه شوهرش همراه بانک داره... خب رمز و این داستانا رو داره که... بخوادم نمیتونه برداره چون رمز میره به شماره همراه صاحب کارت

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

هرکی شوهرش بهش پول نده باید از حساب مردم پول برداره پس انداز کنه😐😐😐😐