2777
2789
حاک بر سرم اشتباه کردم خیلی پشیمونم😭

چقدر برداشتی..

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اینطور 

کارت که اشتباه بوده 

ولی کاریش نمیشه کرد 

بگو فکر کردم کارت خودته و همین حرفت و ادامه بده 

اونم کم کم فراموش میکنه 

پولم میخوای برداری از کارت خودش بردار نه کارت بقیه 

نه من جرات نمیکنم در حدی که اون خانوم برداشته بود بردارم که 600تومن کلا برداشتم ولی توی چند مرحله

عه پس اون تاپیک رو دیده بودی

آخرشم متوجه نشدم که چی شد

ببین دیگه بدتر که...

بخاطر ۶۰۰ تومن اعتبارتو از دست دادی... واقعا ارزششو نداشت

کاش یه راهی برای جبران پیدا کنی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

پس اینطور  کارت که اشتباه بوده  ولی کاریش نمیشه کرد  بگو فکر کردم کارت خودته و همی ...

دقیقا همینو گفتم ولی باور نکرد و گفت دیگه هیچوقت بهت اعتماد نمیکنم😭خیلیمممم روی همچین قضیه هایی حساسه

نه من جرات نمیکنم در حدی که اون خانوم برداشته بود بردارم که 600تومن کلا برداشتم ولی توی چند مرحله

چطوری برداشت کردی کارت دستت بود یا بانکی دسته چکی چیزی آخه توی بانک که جز صاحب حساب کسی نمیتونه برداره با کارتم که پرینت بگیره دیگخ نمیگه کی رفته جلو عابربانک فقط زمانو میگه

وا نیاز داشتی باید میگفتی خیلی کارت بد بود جلوت جلوی پدرشوهرتم بدشد متاسفانه .سعی کن جبران کنی ازدلشون دراری بگی نمیدونستی حساب پدرشوهرته

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍