2777
2789
اصلا بازم نداشتم میخواستم خیره سرم پسنداز کنم😥

تحت حرفای نی نی سایتا ک دم از پس انداز میکنن، جوگیر شدی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیشم یه خانمی تاپیک زد اونم از حساب شوهرش یواشکی پول برداشته بود گوشی خرید و تو مخمصه افتاده بود

فکر کردم شما ایشونی

آخه چرا همچین کاری میکنید؟

دزدیه 

شما خودتون مادرید و باید بچه تربیت کنید

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

واقعا ارزششو داشت ؟؟؟حق داره ابروش پیش باباش بردی خیلی مردونگی کنه نگه به خانوادش که تو بی اجازه برداشتی خودش خراب میشه پیش باباش!اصلا کارت شوهرتم باشه یعنی باید بدونه اینکه بهش بگی برداری چون اعتماد کرده همراه بانکشو در اختیارت گذاشته! شاید روی اون پول برنامه ریخته باشه !!!! 

چند روز پیشم یه خانمی تاپیک زد اونم از حساب شوهرش یواشکی پول برداشته بود گوشی خرید و تو مخمصه افتاده ...

نه من جرات نمیکنم در حدی که اون خانوم برداشته بود بردارم که

600تومن کلا برداشتم ولی توی چند مرحله