2777
2789

خودت احتمال خیلی زیاد میگیری 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به هیچ وجه نزار بدو بدو کنه و فعالیت زیاد کنه 

چون درون ریزی می‌کنه و خیلی اذیت میشه 

نزار بکنه دونه هارو .

خودت ۹الی ۲۰‌روز دیگه میگیری 

و سعی کن یه دونه هم کنده نشه ،چون لک تا ابد میمونه

برام یک قلب سبز💚بفرست تابرات صلوات بفرستم.توهم برام یک دونه بفرستی اگه دلت خواست.
اولششکل جوش بود؟پسر منم ارامرور صبح درعرض ۲ساعت بعالمه جوش مانند زد قرمز ولی تاول نداره نمی‌دونم هست ...

همونه آبله ی 

برام یک قلب سبز💚بفرست تابرات صلوات بفرستم.توهم برام یک دونه بفرستی اگه دلت خواست.
اولششکل جوش بود؟پسر منم ارامرور صبح درعرض ۲ساعت بعالمه جوش مانند زد قرمز ولی تاول نداره نمی‌دونم هست ...

از پسر منم امروز زده حالت جوشه ولی میدونم آبله مرغان چون خواهر شوهرم بچش دوهفته پیش گرفته بود برداشت آورد کنار پسر من پسر منم گرفت