2777
2789
عنوان

بعد از سه ماه برگشته....

714 بازدید | 8 پست

بعد از سه ماه پیام داده میگه هر کار کردم نتونستم از ذهنم بندازمت بیرون البته من ردش کردم ولی دوس داشتم بدونم بقیه واکنششون چی میتونست باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید واقعا دوست داشته باشه شایدم دوستی پیدا نکرده واس همین برگشته 😂

چرا با یکی رل زد اتفاقی صحبت کردیم گفت رل زدم ک از تنهایی دیوونه نشم و ب من گفت من ازدواجم کنم تو همیشه مثل رفیق تا پای جون  میتونی روم حساب کنی ک من گفتم زنی ک بات ازدواج میکنه همه امیدش تویی هیچوقت حتی آخرین نفرم باشی واسه کمک سمتت نمیام و آخرین مکالمون بود تا امروز ک پیام داد گفت هر کار کردم نتونستم بت فکر نکنم

چرا با یکی رل زد اتفاقی صحبت کردیم گفت رل زدم ک از تنهایی دیوونه نشم و ب من گفت من ازدواجم کنم تو هم ...

رفیق شده که دیوونه نشه! یعنی اون نفر دومم یه بدبخته که قراره نقش مسکن موقت رو‌بازی کنه

تازه به همسرش هم قرار نیست متعهد باشه

بنظرم بهترین کار برای این موجود بلاتکلیف مسدود کردن تمام راههای ارتباطی چون با خودش میبردت ته چاه

رفیق شده که دیوونه نشه! یعنی اون نفر دومم یه بدبخته که قراره نقش مسکن موقت رو‌بازی کنه تازه به همسر ...

کاشکی نفر دوم باهاش رل نمیزد چون توو یکی از عکسای پروفایلش ی متن بود از همون اول ک

توو دنیای دیگ نمیذاره من برم

ولی توو این دنیا جلومو نگرفت و رفت رل زد و برام جالب بود دختره نمیدید اون عکس رو!