بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
از اول همینجوری بود مرد آروم و مهربونی مخصوصا برای من و پسرم حتی جلوی خانواده اش هم به خاطر من می ایسته مادرشوهرم که میخواد بترکه گاهی طعنشو میزنه بهم که پسرمو جادو کردی.🤣🤣🤣
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
یکم واژه ی میدیم و دادن و بدی به نظرتون جلوه ی بدی واسه یه خانوم نیست..؟! وایب خوبی ازش ندارم انگار ...
خوب ایشونم منظورش دقیقا همون بوو
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اوکی ..اینارو قبول دارم ولی اینکه بچه ننه هست و متکی ب خانوادش و چیکار کنم؟چون خودش میدونه ب تنهایی نمیتونه از پس زندگیش بربیاد مجبوره هرچی اونا میگن بگه چشم