2777
2789
عنوان

چجوری مرداتونو رو انگشت نگه می‌دارین🙄کافره هرکی نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 130 پست
خودش فهمیده که کارهام و فکرام به درد زندگیمون میخوره و بعدشم خودش همیشه میگه میترسم یه روزی ول کنی ب ...

شوهر من کلا خودشو عقل کل میدونه هر چند خداییم هستا اصلا وقت نمیده ک منم نظری بدم 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوکی ..اینارو قبول دارم ولی اینکه بچه ننه هست و متکی ب خانوادش و چیکار کنم؟چون خودش میدونه ب تنهایی ...

از خودت تدبیر و هوش نشون بده

توی موقعیت سخت و مشکلات همفکری بده و بهش نشون بده که تو عاقلی نیازی به کسی نداره با تو مشورت کنه

اوکی ..اینارو قبول دارم ولی اینکه بچه ننه هست و متکی ب خانوادش و چیکار کنم؟چون خودش میدونه ب تنهایی ...

سعی کنید مستقل بشید. شما نمیتونی فشار بیاری بهش،اما میتونی شروع کنی مستقل شدن رو.

همسر من با خانواده اش کار میکنه... روزهای سختی رو داشتم اوایل ازدواج،اما خودم درستش کردم. البته من کار میکنم و درامد مستقل واقعا اثر داشت

شوهر من کلا خودشو عقل کل میدونه هر چند خداییم هستا اصلا وقت نمیده ک منم نظری بدم 😐

خب وقتی خودش کارا رو با عقل پیش میبره دیگه نگرانی نداره،من شوهرم حتی در مورد آب خوردنش هم نظرمو میپرسه 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

من خیلی بهش اهمیت میدادم و احترام میزاشتم کم کم شخصیتش تغییر کرد و تو اطرافیان مورد اعتماد قرار گرفت  با حمایت های من  اما

اون گه گاهی من و مسخره میگرد به شوخی  ولی من بدم میومد

.از ظاهرم  ایراد میگرفت

.

اما دیگه  دیشب دست از دهن برداشتم بعد ۹سال منم بهش گفتم  تو هم این ایرادها رو داری  انقد منو نبین خودتم ببین

.

از دیروز  گارد گرفته  خیلی سوخت  اما دلم اروم شد  یبار بهش گفتم😏😏

از خودت تدبیر و هوش نشون بده توی موقعیت سخت و مشکلات همفکری بده و بهش نشون بده که تو عاقلی نیازی به ...

پول میخواد.وقتی پول ندارم از کجا تدبیر کنم ک بیارم 😐حرفت درسته ولی شوهرم فقط درمورد پول نیس مثلا خواب میبینه بیدار میشه الو مامان اینو دیدم چیکار‌کنم.میخواد دباس بخره زنگ میزنه میخوام لباس بخرم اینجوریه