2777
2789
عنوان

چجوری مرداتونو رو انگشت نگه می‌دارین🙄کافره هرکی نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 130 پست

واس منو خدا زده پس کلش

اعصاب ندارم ناز بکشم😂😂😂

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

کمک کنین الان بینم با سیاست چجور برم ارایشگا

دوشنبه قرار بریم کارای شناسنامه رو درست کنیم

بعد میگم اگه وقت شد من وقت بگیرم برم فیشیال پوست میگه نه نمیخاد با کلی دادو هوار

میگه وقت ندارم منم قهر کردم

الان چی کنم

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم آدم خوبیه.

البته اوایل آشنایی مون چیز زیادی از رفتار با زنها نمیدونست...درونگراست ...کم حرف هست...

ولی خب قلقش را فهمیدم .ازش تعریف میکردم ...از خودمم تعریف میکردم و اون تایید میکرد...

کم کم زبونش باز شد😁

و اینکه اهل گریه و ننه من غریبم بازی و لجبازی و الکی قهر کردن و اینها نیستم .صاحب نظرم .برخی خانمها را دیدین که اصلا نظر منطقی نمیتونن بدن؟ 

یا مدام قهر و لجبازی میکنن...اینا موفق نمیشن.

باید حرفات محکم باشه .بی طرفانه باشه.حسن نیت داشته باشی.

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اولین چیز تغییر این دید هست که مرد رو باید رو انگشت چرخوند.برده ما که نیستن.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بعضی چیزا واقعا ذاتیه 

مهربان بودن، خود برتر ندیدن و مساوی دیدن حقوق زن و مرد ، مهر و‌محبتی و عشقی که از بچگی توی خانواده بین پدر و مادرشون شاهدش بودن خیلی میتونه توی ساخت شخصیت عاطفی و بها دادن به زندگی مشترک اثر بذاره 

ولی در کل محبت کردن، صبوری زیاد ، از خودگذشتگی و درک شرایط همدیگه خیلی میتونه محبت بین هر دو رو زیاد کنه 

من زیاد از جمله رو انگشت نگه داشتن مرد  خوشم نمی یاد

همه چیز باید دو طرفه باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مرد خودش باید خوب باشه

ولی

احترامشو دارم حتی اگه اشتباه بکنه مستقیم نمیگم بهش 

در مورد خانواده اش بدگویی نمیکنم

حرفمو میذارم تو غالب پیشنهاد و میذارم خودش سبک سنگین کنه

هر حرف و حرکتی رو تا۲_۳حرکت بعدش پیش بینی میکنم و بهترینش رو انجام میدم

کتاب زنان زیرک رو خوندم خیلی هاش رو بدون اینکه بدونم انجام میدادم پیشنهاد میکنم بخونیش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻