2777
2789
عنوان

چجوری مرداتونو رو انگشت نگه می‌دارین🙄کافره هرکی نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 130 پست
حرفم را تو حالت پیشنهاد بهش میگم  👏👏👏 استارتر این مهارت بزرگیه .خیلی بهش دقت کن

♥️🌻

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم خیلی میفهمه بعنی نیاز به کفتن من نیست مثلا به نمونه دیشب برا من خواهرم که متاهل هست مامانم لباس خریده عیدی برا دخترمون کفش بدون ابنکه من حرفی بزنم خیالم خیلی ازش راحت همیشه بهترین تصمیم هارو میگیره مرد حرفت و بی عرضه ایی نیست کل زندگیو پیش میبره یه تنه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پول میخواد.وقتی پول ندارم از کجا تدبیر کنم ک بیارم 😐حرفت درسته ولی شوهرم فقط درمورد پول نیس مثلا خو ...

خب پس ۵۰ درصد قضیه حل نیست...

تو زندگی مشترک ۵۰ درصد اونه و ۵۰ درصد شما ...

وقتی اون طرف این اخلاق ها را داره واقعا سیاست زنانه یا خیلی چاره ساز نیست یا خیلی سخت اثر میکنه ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

کمک کنین الان بینم با سیاست چجور برم ارایشگا دوشنبه قرار بریم کارای شناسنامه رو درست کنیم بعد میگم ...

خب خواهرم قبلش بگو من وقت گرررررفتم نهایت هم گفت من نمیرسم بگو باشه خودم با اسنپی چیزی میرم

همسرم آدم خوبیه. البته اوایل آشنایی مون چیز زیادی از رفتار با زنها نمیدونست...درونگراست ...کم حرف ه ...

سلام سلام سلام☺️🥰

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

پول میخواد.وقتی پول ندارم از کجا تدبیر کنم ک بیارم 😐حرفت درسته ولی شوهرم فقط درمورد پول نیس مثلا خو ...

چی پول میخواد؟ نه منظورم همه مسائل بود برای مثال من شوهرم موبایلش هرچی میشه میاره میده به من چون دیده بلدم توی همه زمینه ها خودشتو نشون بده خب توی لباس خریدن سلیقتو نشون بده تا بیاد به شما بگه چی بخرم 

نمیشه سر میخوره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

شوهرم پدر و مادرش فوت کردن..روزی هم ک اومد خاستگاری گفت از این ب بعد همه کس من تویی با خواهر برادراش ...

برا الویه نیست 😕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

درسته..ببینین اینجوریه ک ما میخوایم سبزی خورشتی بگیریم‌زنگ میزنه ابجیش میگ کجا بخرم.گوشت میخوام بخرم زنگ میزنه داداش کجا بخرم.بهش میگم میخوام مثلا این برج پس انداز کنم فلان چیزو بخرم زنگ میزنه ابجیش بنظرت ارزش داره پول بدیم ب این چیزه یا ن 

بخدا  من به این نتیجه رسیدم فقط به فکر خودتون باشید.

.

شوهر من  روزی که بچمو از دکتر اوردیم‌ خونه

من و بچه رو گذاشت  بعد رفته بود پی اون زن خرابه

با اینکه عاشق بچمه  اما  خودش و هرزگیم  و تو کف بودنش مهمتر

.

حالم دیگه ازش بهم میخوره

.

خدا واسه اون زن متاهل کثیف هم نسازه  که به این پا داده

یه موضوع دیگه که خیلی خانم ها بهش گرفتارن اینه که با متلک و کنایه حرف میزنن .اینم مردان را لجباز میکنه تو شنیدن حرفای زنان .باید واضح و منطقی و با لحن آروم بگی 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ما یه خط داریم توی بدنمون ک مردا ندارن، این خطه جااادو میکنه مردارو    

ما هم یه گزینه داریم که اگه ازش استفاده کنیم میفرسته رو هوا کاربرا رو💣

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)