2777
2789
واقعا میدیدی؟؟؟چیزی هم میگفتن؟؟؟؟ من که بهشت زهرا چند سال یبار میرم 

اره میدیدم چیزخاصی نمیگفتن فقط پدربزرگم برا خانومش و دخترش ناراحت بود 

دختر عمه م برااینکه خارج دفن شده بود و کسی یادش نمیکرد ناراحت بود 

ولی یه خانوم ناشناسی که نمیشناختمش مدام بالای سرم میومد لباس سفید بلند با موهای باز حرف زدنشون از طریق ذهن بود مدام میخواست باهاش برم اما قفل میکردم فلج میشدم چشام باز بود نه اینکه خواب باشما 

بعد براش قرانم میخوندم ولم کنه اما هرشب میومد حتی تو بیداری میدیدم تو خونه از این اتاق به اون اتاق میره 

فقط میدونستم عروس بوده 

از مادرشوهرش رنجیده بود 

باورتون نمیشه تازه عقد کرده بودم کنار همسرم دراز کشیده بود یهو اومد بینمون جوری پریدم که همسرم ترسید 

یه شب همسرم نماز میخوند دیدم پشتش وایساده 

یه شب خواب دیدم یه پیرزن و چندتا مرد کنارمن میگفت چکار کنیم یهو روح رو دیدم گفتم بریم دنبالش رفتیم رسیدیم یه جایی گفت زمین رو بکن و ما زمین رو کندیم یهو پیرزنهذگفت به نام پدر پسر روح القدوس و منم همین کارو تکرار کردم 

بعد اون روح ازادشد و رفت و دیگه ندیدمش 

واقعا میدیدی؟؟؟چیزی هم میگفتن؟؟؟؟ من که بهشت زهرا چند سال یبار میرم

چندبارم کنار جاده دیدم وایسادن روح 

حالا یه جاهایی دونفر یه جا یه نفر 

ولی حرف نمیزدن 

منم فقط فاتحه میخوندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدیدم چیزخاصی نمیگفتن فقط پدربزرگم برا خانومش و دخترش ناراحت بود  دختر عمه م برااینکه خار ...

وای خدا 

خداروشکر من صدا میشنوم ببینم خودکشی میکنم 

خداروشکر ولت کردن 

اخه ارواح که این دنیا نمیمونن خیلی عجیبه همه چی

قبل خواب چها قل بخون و آیةالکرسی ودعا کن سه سوره مبارکه توحید بخون 

سه اعوذبالله من الشیطان الرجیم بگو 

از خدا و امام زمان علیه السلام بخواه 

حتما اثر داره 

در اینکه موجودات  ماوراء الطبیعه اذیتت نکنن

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم انشالا جوابگو باشه

با یقین کامل بگو 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

سوره بقره رو خوندی تا حالا اگر بتونی تو ی روز ختم کنی بهتره 

جوشن صغیر بخون هرروز 

هردوشو دانلود کن بذار تو خونه پخش بشه 

البته خیلی مومن نیستم کسی که به خودش بگه خیلی مومن مومن نیست 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم